Mennyire gáz, hogy szülés után 4 hónappal ekkora hasam van? KÉP
2013. szept. 4. 10:24
1/18 anonim válasza:
Nekem majd' 10 evvel a szules utan is ekkora.... 20 kilót hiztam, azt mind a hasamra, egyszerűen kinyúlt a bőr es koteny hasam lett.....
3/18 anonim válasza:
Szia.én 7 hónapja szültem és csak picit kissebb a hasam.ne foglalkozz még vele.én pl. Ma kezdtem fogyózni.rá érsz még .csak azért fogyózok mert szeretnénk tesót.
4/18 anonim válasza:
nálam is ez a helyzet. talán még szörnyűbb is. 5 hós a lányom.
5/18 anonim válasza:
Hát nem túl szép :(. Szerintem próbálj kezdeni vele vmit. Én mondjuk rettentő hiú vagyok. 4 hónap azért még nem olyan sok idő, de ahhoz már elég, hogy elkezdhetsz tenni vmit az ügy érdekében. Sok sikert, szerintem szép eredményeket érhetsz el, ha odafigyelsz!
6/18 anonim válasza:
Hát, ha téged nem zavar....
Ha szoptatsz, akkor diétázni nem igazán ajánlott. Viszont egy kis tornával lehet segíteni a dolgon.
7/18 anonim válasza:
Nekem szerencsere egyaltalan nem volt ilyen,kozvetlenul a szules utan is ehhez kepest pici hasam volt,de nagyon eros volt a hasizmom.Kezdj el feluleseket csinalni,tornazni.Szerintem ez inkabb a megnyult izmok kovetkezmenye,mint sulyfelesleg.Kezdd el a terhessegi csikokat is valami kremmel kezelni,kerdezd meg a vedonotol mit ajanl.
8/18 zabmester válasza:
Nekem is ilyen volt. Nagyon nem szerettem, hogy ilyen, de nem tudtam vele mit csinálni. Illetve persze, később csináltam, elkezdtem fogyózni, tornázni, le is fogytam, súlya okés voltam, de a hasam nem lett sokkal szebb, csak még jobban látszott, hogy lóg a bőröm.
9/18 anonim válasza:
nekem is ilyen 2 évvel szülés után
baromság hogy has-izmozz, szétváltak a hosszanti hasizmok
plasztika segít csak...
10/18 anonim válasza:
Már bocsánat, de honnan lehet ránézésre megállapítani, hogy valakin súlyfelesleg van még, vagy szétváltak a hasizmai? Nyilván a kérdezőben is felmerült, hogy nem a legesztétikusabb a hasa, mert amúgy nem írta volna ki a kérdést. Ha nem tetszik, tegyél ellene, kamu, hogy van olyan has, amit nem lehet ledolgozni (nyilván a hasizom szétválása más kérdés), megfelelő munkával bármit el lehet érni, vagy törődj bele, hogy ilyen, és másoknak is van szépséghibája. Neked kell eldöntened, és aztán kiállni a döntésed mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!