Annyira szeretnék megint babás lenni! Más is érzett így még szülés után pár hónappal?
Én ugyanígy vagyok. Nekem 4,5 hós a kicsim és én is egyre többet gondolok arra, hogy kistesó kéne neki. Én is imádtam várandós lenni(leszámítva az első 3 hónapot). De mi csak 1 év múlva kezdünk újra próbálkozni, ha még tényleg így gondoljuk. Nekem van 1 testvérem, 2 év 3 hónap van köztünk, és nagyon ideális volt. Jó lenne, ha az én gyermekeim közt is maximum 3 év lenne.Mert így együtt tudnak felnőni.
Nekem az orvos azt,mondta, hogy 1,5 év kell a méhnek ahhoz, hogy teljesen regenerálódjon, és újra ki tudjak hordani egy terhességet. Persze van, aki hamarabb gondolja, de én mindenképp betratom ezt az időt. Na meg egy 1,5 évesnek már el lehet magyarázni,hogy kistesó lesz, vigyázzon anya pocijára. Egy kisebb babánál nehezebb, még jobban ölbe is kívánkozik.
Egy szó mint száz, én is így vagyok vele mint te.Jó lenne újra pocakosnak lenni(bár nekem még előtte meg kell szabadulnom 12 kilótól)
Én is így voltam vele. Főleg, amikor kismamákat láttam, akkor tört rám, hogy olyan jó lenne, ha nekem is megint...
Most másfél éves, úgyhogy mi elkezdjük a babaprojektet megint.
2 picivel irtó nehéz (ismerek családot, ahol kics nagyon a korkülönbség).
Jobb, ha már a nagyobbnak is el lehet mondani, hogy óvatosabb legyen, meg jó, ha a pici is tud beszélni már. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!