Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen oknal fogva veszik el...

Milyen oknal fogva veszik el a szuloktol a gyermeket?

Figyelt kérdés
Lenne egy olyan problemam hogy en kiskoru voltam mikor megszuletett a kislanyom anyukam lett a kicsi gyamja. Miutan megszuletett a gyermekem anyukammal megromlott a kapcsolatom es a paromat sem tudta elviselni. (Azt tudni kell hogy anyukamnak uj parja van akartak kozos gyereket de sajnos neki mar.nem lehet gyermeke..) anyukam tobbszor is bantalmazott engem es nevelo apam is. Elzavart otthonrol es a parom szuleihez koltoztunk. Aztan beadott minket a "nagyszulo" a birosagra hogy otthagytuk a gyermeket es hogy nem vagyunk alkalmasak a szuloi felugyeletre. Lezajlott az elso targyalas elhalaszottak juniusra. A kislany 2eves lesz. Ket hetente lathatjuk ket ora hosszara felugyelet mellett. Mi harcolunk a gyermekert de azt mondtak ha valami nyomos ervet mondunk a mama ellen akkor csak azt erjuk el hogy intezetbe kerul a kislanyom. Ez igaz?? Megvan mindenunk itt anyoseknal.4szobas lakas csak anyosomek es mi lakunk benne.van viz villany a parom dolgozik en varandos vagyok a masodik babankkal. ez tenyleg lehetseges hogy intezetbe kerul a kislanyom ha harcolok erte???

2016. máj. 17. 13:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értem, hogy az ügyvéd miért mondaná, hogy elvehetik a gyereket csak azért mert anyukáddal egy faluba jár tanácsadásra??? Milyen tanácsadásra? Mi köze a kettőnek egymáshoz?

Hiába pontozzátok le, azt hogy elvehetik akkor is elvihetik a gyereket intézetbe, hiszen jelenleg a nagyszülőnél vannak elhelyezve, de a kérdezőék az ő alkalmasságukat kérdőjelezik meg. Azért az nem gyenge, hogy a saját anyja két hetente láthatja, azt is csak felügyelet mellett. De nyilván mindenki hülye, csak a kérdező nem!

2016. máj. 17. 14:33
 12/19 A kérdező kommentje:
Ha nem lennenk alkalmasak akkor nem is irtam volna ki ezt a kerdest akkor beletorodnek hogy ez van!es ugyved utan se jarnank. Jo tudom hibas voltam hogy akkor eljottem de mit tehettem volna? Az ő lakasa muszaly volt eljonnom,hisz elzavart.! De en nem fogok ITT semmit sem bizonygatni. hisz nem azert jottem erre az oldalra hogy barkivel is ossze vesszek az igazamon. Azert Koszonom mindenkinek a "megerto" valaszokat.!!
2016. máj. 17. 14:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha már elmúltál 18 akkor mért anyukád a gyámja még mindig a gyerekednek? Meg sem próbáltad eddig visszaszerezni a gyereket? Vagy neked jó hogy az erőszakos anyád neveli aki téged is megvert? Akkor hogy bánhat a gyerekkel??? (Arról inkább nem is írok hogy minek szülsz másodikat mikor az elsőt se te neveled...)
2016. máj. 18. 08:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Senkinek semmi koze hozza.. ;) egy kerdest tettem fel nem azt kertem hogy beledumaljatok az eletembe "tokeletes" anyukak!!!! :)
2016. máj. 18. 14:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha senkinek semmi köze hozzá, akkor értelmes választ se fogsz kapni. A részletek ismerete nélkül nem lehet mit mondani.
2016. máj. 18. 17:41
 16/19 A kérdező kommentje:
Mar nem is kell a segitseg. Voltunk ugyvednel :) :)
2016. máj. 18. 18:39
 17/19 anonim ***** válasza:

Attól még mert itt hárítasz attól még igazuk van a hozzászólóknak!!!

Nálad nem nehezebb szuper anyának lenni. Kb mindenki az aki saját maga neveli a gyerekét rendesen.

Tök gyerekes amúgy gyakorin kérdezgetni ilyen komoly dolgokat.. még jó hogy ügyvédet is megkérdezel róla... Előbb fel kéne nőni és utána szexelni ész nélkül.

2016. máj. 18. 20:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az a gyerekes hogy olyanba pofazol/tok bele amihez semmi kozotok. Ettol durvabb kerdeseket is feltesznek ezert talaltak ki ezt az oldalt. Ha nem tetszik basszus hat ne irj hozza. Es mivel hogy nem ismersz NE alkoss rollam velemenyt. attol.hogy fiatalon szultem az nem jelenti azt hogy "gyerek"/gyerekes vagyok :D ti ehhez ertettek csak hogy ha valaki feltesz egy szimpla kerdest az az elso hogy tudjatok oltogatni. Hat nezzetek mar magatokba!!! Es megegyszer leirom egy kerdest tettem fel nem azt kertem hogy beleugassatok az eletembe es minositsetek.!!!!! Ez mind csak azt bizonyitja hogy "nemvagytok jo szulok mert ahelyett hogy a gyereketekkel toltenetek az idot..inkabb masokat oltogattok minosotgettek.!!!!!!! Szep pelda mondhatom :)
2016. máj. 19. 13:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Hú de felhúztad magad :-)))) de hisz téged úgyse érdekel itt miket írogatnak nem? :-)))

Nem értem minek kérdezel itt és mit vártál... Hívd az ügyvédedet... ha már az elmúlt 2 évben nem jutott eszedbe.

Fáj az igazság, tudom

2016. máj. 19. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!