Mért vállalnak az emberek gyermeket? Te vállalnál? Azt hiszik, hogy majd velük lesz öreg korukban, rájuk néz, ápolja őket? Vagy ezzel akarják kipótolni az űrt az életükben?
Nem. Csupán kell egy csodálatos dolog minden ember életében,és a gyermek az az.
Szerintem hozzátartozik az életünkhöz,hiszen ha a szüleid sem akartak volna Téged,akkor nem lennél itt.
Én nem akarom,hogy öreg koromban velem legyen,azt akarom,hogy gyönyörű családja legyen,nem akarom lekötni majd magamhoz.
Nos. Miért vállaltunk gyereket?
Szeretjük egymást a párommal, szerettünk volna gyereket, mert mind a ketten családcentrikusak vagyunk. És gyerek nélkül nem tudtuk volna, hogy mi az élet értelme.
Ha visszaforgathatnám az időt, akkor is vállalnék gyereket.
Nem azért vállaltam gyereket, hogy ápolgasson öregkoromra, ha az kell felvettem volna egy ápolót idős koromban. Egyáltalán hogy jutott eszedbe ez a hülyeség?
Nekem nem pótlék a gyerekem. Szeretem őket.
Mégis milyen űrt kéne pótolniuk?
Előtte is boldog volt az életem, de így lett teljes. A szeretetet nem azért adod, mert viszonzást vársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!