Te nem félsz gyermeket vállalni a terrorizmus miatt?
Ha nem félsz, hogy-hogy nem? Nem tartasz attól, h mi lesz a kisbabáddal/ gyermekeiddel?
Vagy én lettem iyen eszelős? :(
Mert a világ jobb volt a világháborúk, forradalmak alatt?
Sose értettem ezt a baromságot.. "Nem féltek gyereket vállalni a mai világban?" Milyen 'mai' világról beszéltek?!
Nyilván ne tedd ezt, amit most írok, de ennyiből még ma felköthetnéd magad egy fára, hiszen a "mai" világ.
Nem szabad ilyen felfogással leélni egy életet. Egy van belőle. Ha 10, 40, 90 évig tart, akkor addig.. Majd az élet eldönti, te meg addig használd ki a legjobban az időt, amit kaptál.
Soha egy percig nem gondolkoztam azon, hogy ne vállaljak gyereket.
Eljön még a világ vége, nem kell aggódni..
Elhangzott az a "vicc" régebben, hogy a 4. világháborút botokkal és kövekkel fogják vívni. Ja, egyszer el fog ez is jönni. Én meg bízok benne, hogy ez nem most lesz és ugyanúgy megszülöm a két tervezett gyerekemet.
az emberiség nem halt ki egy háború alatt sem.
amúgy veszély mindig van, nem csak terrorizmus
Egyrészt én erősen kétlem, hogy minket itt, Magyarországon, ráadásul még csak nem is a fővárosban testközelből érinteni fog a dolog. Ettől még persze elborzaszt a dolog, és nem is dugom homokba a fejem, tudom, hogy közvetve akkor is érint minket is.
De akárhogy is nézem, ez az egy életünk van, és én nem vagyok hajlandó ezt rettegéssel tölteni. Én a normális életemet akarom élni, amihez igazából biztosítva is van minden feltétel, nincs rá okom, hogy máshogy éljek. Mindig is három gyereket szerettem volna, kettő már meg is van, egy nyolcéves és egy másfél hónapos. Lesz harmadik is, ebben biztos vagyok.
Igen csak te, semmi nem lesz a kisbabammal, 3 eves a lanyom nemsokara születik a kisteso.
Nem tudjuk mit hoz a jovo, majd kiderul, ha rettegnemkell majd rettegek akkor, de akkor is azon lennék, hogy nekik a legjobb legyen.
A nagymamám '21-Ben született, megis vállalt '56 kornyeken gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!