Te nem félsz gyermeket vállalni a terrorizmus miatt?
Ha nem félsz, hogy-hogy nem? Nem tartasz attól, h mi lesz a kisbabáddal/ gyermekeiddel?
Vagy én lettem iyen eszelős? :(
Mindenkinek köszönöm a válaszát!!
Volt egy idő mikor "felkapott" letz ez az egész és akkor hihetetlen pánikot éreztem. Nem láttam semminek sem értelmét. Aztán szerencsére el is felejtettem.
Éltük szépen a kis életünket, eszembe sem jutott ez az egész tényleg.. Mintha semmi sem történne vagy történt volna. Mind a mai napig... Ma megint elfogott.... :(
Van egy csodaszép kislányom és rettegek.. Mi van ha mégis valami oltári nagy gáz lesz? Hogy a fenébe védem meg? Hova megyünk, mit csinálunk? :(
Ráadásul azért is van bennem még félsz mert gondolkodtunk és gondolkodunk még egy kisbabán.. De ide? Valóban ebbe a világba? És akkor 2 kicsi gyerekkel menekülhetek... Elötetek meg le a kalappal aki ís is meri vállalni.. Erősek vagytok, bezzeg én.... :( de tényleg minden rendben volt kb ma délelöttig amikor is pl megláttam egy cikket, h már magyarország is célpont..
Ez az iá egyetlen fegyvere:
Hogy majd elássuk magunk a félelemtől
Mi mást tehetnének
100 évvel ezelőtti kérdés:
Te nem félsz gyereket vállalni a háború miatt?
500 évvel ezelőtti kérdés:
Te nem fész gyereket vállalni az éhezés miatt?
1000 évvel ezelőtti kérdés:
Te nem félsz gyereket vállani a pestis, lepra, TBC miatt?
70 évvel ezelőttig bármilyen korból származó kérdés:
Te nem félsz attól, hogy belehalsz a szülésbe? (Mindenki, aki császáros volt, akinek bármilyen komplokációja volt szülés alatt, de vagy egy millió példát lehetne még sorolni).
Akkor rettegj. Saját magadat ölöd meg ezzel, de csináld csak.
A világ egyre jobb!
Gondolj arra amikor a nőknek szavuk nem volt. Ott is elég széles a skála. Az egy dolog, hogy örülhettél, ha a 10 gyerekedből 3 megérte a felnőtt kort, abban meg csak reménykedhettél, hogy a földesúr/portyázók/hadurak nem erőszakolták halálra a lányodat (vagy téged).
Aztán vegyük a háborút. A 2. világháborúban a nagymamám és a nővérem 14 és 16 évesek voltak.. 3 hétig bujkáltak a farakás mögött, mert ha netán valaki katona feltévedt volna hozzájuk, akkor éppen nem ölik meg őket, de a fiatal lányokat kedvükre használták. Pisit, kakit, evést, mindent ott kellett elvégezniük.. beadtak egy tálat és mikor mi volt..
Az orvostudomány fejlődik, nincsen minket közvetlenül érintő háború, semmi baj nincs a világgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!