Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te nem félsz gyermeket vállaln...

Te nem félsz gyermeket vállalni a terrorizmus miatt?

Figyelt kérdés

Ha nem félsz, hogy-hogy nem? Nem tartasz attól, h mi lesz a kisbabáddal/ gyermekeiddel?

Vagy én lettem iyen eszelős? :(

2016. márc. 30. 17:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy jönnek a terroristák, kitör a 3. világháború, pusztítani fog az ebola, vagy bármi. Semmire nincs garancia. Arra sem, hogy megérem a holnapot, pedig még szükség van rám. Akkor most éljek örök félelemben?
2016. márc. 30. 18:42
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem Te vagy az eszelős (szigorúan csak a te szóhasználatodat használva, nem sértésként szántam). Ha éppen nem lenne terrorizmus (?) akkor sem garantálná semmi, hogy fél-1-5-10 netán 30 év múlva nem lenne. Akkor nem tartanál attól, hogy mi lesz a gyermekeiddel?
2016. márc. 30. 18:57
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég olvastam, hogy Európában nagyobb eséllyel halsz meg úgy, hogy belefulladsz a saját fürdőkádadba, mint úgy, hogy terrortámadás áldozata leszel, aztán gondolom, mégis mersz fürdeni. Kicsit unalmas ez a paráztatás.
2016. márc. 30. 19:40
 14/26 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát!!

Volt egy idő mikor "felkapott" letz ez az egész és akkor hihetetlen pánikot éreztem. Nem láttam semminek sem értelmét. Aztán szerencsére el is felejtettem.

Éltük szépen a kis életünket, eszembe sem jutott ez az egész tényleg.. Mintha semmi sem történne vagy történt volna. Mind a mai napig... Ma megint elfogott.... :(

Van egy csodaszép kislányom és rettegek.. Mi van ha mégis valami oltári nagy gáz lesz? Hogy a fenébe védem meg? Hova megyünk, mit csinálunk? :(

Ráadásul azért is van bennem még félsz mert gondolkodtunk és gondolkodunk még egy kisbabán.. De ide? Valóban ebbe a világba? És akkor 2 kicsi gyerekkel menekülhetek... Elötetek meg le a kalappal aki ís is meri vállalni.. Erősek vagytok, bezzeg én.... :( de tényleg minden rendben volt kb ma délelöttig amikor is pl megláttam egy cikket, h már magyarország is célpont..

2016. márc. 30. 19:57
 15/26 A kérdező kommentje:
Elnézést van egy két elírás, hiba, de biztos kibogarásszátok:)
2016. márc. 30. 19:59
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez az iá egyetlen fegyvere:

Hogy majd elássuk magunk a félelemtől

Mi mást tehetnének

2016. márc. 30. 19:59
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

100 évvel ezelőtti kérdés:

Te nem félsz gyereket vállalni a háború miatt?

500 évvel ezelőtti kérdés:

Te nem fész gyereket vállalni az éhezés miatt?

1000 évvel ezelőtti kérdés:

Te nem félsz gyereket vállani a pestis, lepra, TBC miatt?

70 évvel ezelőttig bármilyen korból származó kérdés:

Te nem félsz attól, hogy belehalsz a szülésbe? (Mindenki, aki császáros volt, akinek bármilyen komplokációja volt szülés alatt, de vagy egy millió példát lehetne még sorolni).

2016. márc. 30. 20:07
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor rettegj. Saját magadat ölöd meg ezzel, de csináld csak.

A világ egyre jobb!

Gondolj arra amikor a nőknek szavuk nem volt. Ott is elég széles a skála. Az egy dolog, hogy örülhettél, ha a 10 gyerekedből 3 megérte a felnőtt kort, abban meg csak reménykedhettél, hogy a földesúr/portyázók/hadurak nem erőszakolták halálra a lányodat (vagy téged).

Aztán vegyük a háborút. A 2. világháborúban a nagymamám és a nővérem 14 és 16 évesek voltak.. 3 hétig bujkáltak a farakás mögött, mert ha netán valaki katona feltévedt volna hozzájuk, akkor éppen nem ölik meg őket, de a fiatal lányokat kedvükre használták. Pisit, kakit, evést, mindent ott kellett elvégezniük.. beadtak egy tálat és mikor mi volt..

Az orvostudomány fejlődik, nincsen minket közvetlenül érintő háború, semmi baj nincs a világgal.

2016. márc. 30. 20:10
 19/26 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen alapon már most lőjjük főbe magunkat,nehogy betörjön az országba az Iszlám állam.
2016. márc. 30. 21:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Volt egy távoli rokonom, Amerikában élt, NY-ban dolgozott és a közelben lakott. 2001 után az egész család rettegett a terrorizmus miatt. Árulták a házukat, új munkát kerestek, arra építették fel az életüket, hogy biztonságosabb környékre költözzenek. Ez két év után sikerült, addigra rendeztek el mindent. Ahogy beköltöztek, a férfi egy hónapon belül meghalt egy váratlan betegségben.
2016. ápr. 1. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!