Te nem félsz gyermeket vállalni a terrorizmus miatt?
Ha nem félsz, hogy-hogy nem? Nem tartasz attól, h mi lesz a kisbabáddal/ gyermekeiddel?
Vagy én lettem iyen eszelős? :(
Azért érdekes, hogy az oroszok azt mondták, egy kis összefogással 20 perc alatt eltüntethető a föld felszìnéről az Iá és csak ők mentek nekik és ők is csak az olaj miatt ami a területükön van...szoval annyira retteg mindenki, hogy mindenki haggya őket tevékenykedni.nem csak sirni kéne tudni a robbantgatásaik es bevándorlás miatt....
Amíg a politikusok szerint ez igy rendben van nem aggodok pláne mert felenk nemzetkozi nevezetességek sincsenek ami celpont lehetne.
Szerintem nem kéne őket provokálni de az hogy a facen latom mennyire likolgatják ha elüt egy kamionos egy migranst meg mennyire gunyolodunk rajtuk, saját magunknak köszönhetnénk a pofont tőlük...
Amikor a párizsi támadások voltak, hallottam, hogy egy Pest megyei városban lévő osztály hétvégén programot szervezett Bp-re és a szülők egy része lemondta, nem engedte el a gyereket.
Volt olyan, h aki elmehetett gyerek, sírt, félt, hogy mi lesz velük, hisz ők mennek, tehát lehet, hogy meghalnak aznap?
Így nem lehet élni, így nem szabad egy gyermeket bizalmatlanná tenni a világgal szemben.
Pesten élek, dolgozok. 26 évig vidéken éltem, anyám úgy féltett a romlott fővárostól, h nem igaz. Előítélettel is költöztem fel, de hamar rájöttem, hogy alaptalan, itt is emberek élnek, nem veszélyesebb a város (jó, most ne menjünk bele...)
Ha a gyereked azt látja és tanulja tőled, hogy bánthatják és csak a veszély leselkedik rá, akkor csak megnehezíted a helyzetét.
Én homlokegyenest mást gondolok. Hiszem, hogy lehet olyan hozzáállást is tanítani, hogy jobbátegye a világot a felnövekvő nemzedék. Ha tiszta helyes értékrendet lát és nem gyűlölködik, talpraesett személyiséggel meg tudja állni a helyét az életben. Nem politikust vagy béke díjast akarok nevelni a gyerekemből, hanem egy olyan személyt, aki helyesen fogja fel a mindenkori jelen eseményeit, és lássa a kiutat minden helyzetből.
Megvédeni nem úgy kell, h nem engedem Pestre, Párizsba, vagy metrón utazni, repülni, autót vezetni. Ebben csak bizhatunk, h este együtt lesz a család.
Ne agyalj ilyeneken, butaságnak, szűklátókörüségnek tűnik kívülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!