Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te nem félsz gyermeket vállaln...

Te nem félsz gyermeket vállalni a terrorizmus miatt?

Figyelt kérdés

Ha nem félsz, hogy-hogy nem? Nem tartasz attól, h mi lesz a kisbabáddal/ gyermekeiddel?

Vagy én lettem iyen eszelős? :(

2016. márc. 30. 17:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Azért érdekes, hogy az oroszok azt mondták, egy kis összefogással 20 perc alatt eltüntethető a föld felszìnéről az Iá és csak ők mentek nekik és ők is csak az olaj miatt ami a területükön van...szoval annyira retteg mindenki, hogy mindenki haggya őket tevékenykedni.nem csak sirni kéne tudni a robbantgatásaik es bevándorlás miatt....

Amíg a politikusok szerint ez igy rendben van nem aggodok pláne mert felenk nemzetkozi nevezetességek sincsenek ami celpont lehetne.

Szerintem nem kéne őket provokálni de az hogy a facen latom mennyire likolgatják ha elüt egy kamionos egy migranst meg mennyire gunyolodunk rajtuk, saját magunknak köszönhetnénk a pofont tőlük...

2016. ápr. 3. 06:50
 22/26 anonim ***** válasza:
*ISIS
2016. ápr. 3. 07:28
 23/26 anonim ***** válasza:
* még annyit, ha szabad josolgatni es valoban terroristák vannak a migransok között mo-i célpont a keleti pu lenne szerintem nem véletlen.
2016. ápr. 3. 07:40
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem félek. Ezer meg egy veszély van ezenkívül is. Valós veszély a klímaváltozás, a különféle betegségek, balesetek és még hosszan lehetne sorolni a dolgokat. Miért kellene ettől külön rettegnem. Több ismerősöm halt meg rákban, autóbalesetben mint a terrorizmus miatt. Mégis ülök autóba, mégis vállalok gyereket, pedig tudom, hogy lehet beteg, és még ezer meg egy rossz dolog történhet vele. Próbálom megvédeni, ennél többet nem tehetek.
2016. máj. 5. 23:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a globális felmelegedés sokkal jobban át fogja alakítani a világunkat. Remélem, a gyerekeink talpraesettek lesznek és optimisták.
2016. máj. 6. 04:53
 26/26 anonim ***** válasza:

Amikor a párizsi támadások voltak, hallottam, hogy egy Pest megyei városban lévő osztály hétvégén programot szervezett Bp-re és a szülők egy része lemondta, nem engedte el a gyereket.

Volt olyan, h aki elmehetett gyerek, sírt, félt, hogy mi lesz velük, hisz ők mennek, tehát lehet, hogy meghalnak aznap?

Így nem lehet élni, így nem szabad egy gyermeket bizalmatlanná tenni a világgal szemben.

Pesten élek, dolgozok. 26 évig vidéken éltem, anyám úgy féltett a romlott fővárostól, h nem igaz. Előítélettel is költöztem fel, de hamar rájöttem, hogy alaptalan, itt is emberek élnek, nem veszélyesebb a város (jó, most ne menjünk bele...)

Ha a gyereked azt látja és tanulja tőled, hogy bánthatják és csak a veszély leselkedik rá, akkor csak megnehezíted a helyzetét.

Én homlokegyenest mást gondolok. Hiszem, hogy lehet olyan hozzáállást is tanítani, hogy jobbátegye a világot a felnövekvő nemzedék. Ha tiszta helyes értékrendet lát és nem gyűlölködik, talpraesett személyiséggel meg tudja állni a helyét az életben. Nem politikust vagy béke díjast akarok nevelni a gyerekemből, hanem egy olyan személyt, aki helyesen fogja fel a mindenkori jelen eseményeit, és lássa a kiutat minden helyzetből.

Megvédeni nem úgy kell, h nem engedem Pestre, Párizsba, vagy metrón utazni, repülni, autót vezetni. Ebben csak bizhatunk, h este együtt lesz a család.

Ne agyalj ilyeneken, butaságnak, szűklátókörüségnek tűnik kívülről.

2016. máj. 6. 05:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!