Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apukák, anyukák! Szerintetek...

Apukák, anyukák! Szerintetek sok terhet leveszek az anya váláról?

Figyelt kérdés
Két gyerekünk van. Egy négyéves és egy 7 hónapos. A négyéves gyermekkel anyukája foglalkozik reggel fél órát, este bő egy órát. A többit velem tölti, illetve óvodában van, vagy nagyszülők vigyáznak rá. A kisebb gyermekkel az anya van egész nap, lényegében én csak pár percet foglalkozom vele. Úgy érzem hogy az anyának nincs panaszra oka, eléggé tehermentesítve van. Úgy értem, hogy nincs nagyon olyan szituáció, amikor két gyermekre kéne vigyáznia hosszabb ideig. Hogy van ez más családoknál? Szerintem az apukák nem tehermentesítik az anyát ennyire. A munkájuk miatt nagyon sokszor hagyják az anyát a két gyerekkel egyedül. Üdv, az apa
2016. máj. 11. 14:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Akkor miért kérdeztél? Nem te vagy az az apuka, aki a kekszet sajnálta a feleségétől?
2016. máj. 12. 10:26
 22/22 anonim ***** válasza:
A 19. vagyok.Engem nem tudsz felhergelni,mert nem érzek irántad dühöt,csak szánalmat...3 gyerekünk van,és szerencsére a Férjem egy normális ember.EGYÜTT vállaltuk a gyerekeket,így számára természetes,hogy EGYÜTT viseljük a terheket is!Ennyi.
2016. máj. 12. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!