Van itt olyan anyuka, vagy ismertek, akik 40 év körüliek, több gyerekesek, és 30-nak néznek ki? Mi a titkotok?
Genetika,pénz.Ennyi.
Ismerek olyat,akinek 3 gyereke van és 40. Csinos,bár azért az arca akkor se 30-as,de nem ráncos,viszont én elég jól megállapítom a kort.
Genetika.
A penz nem igazan szamit ahogy az elso irja.
En 35 vagyok, de 25 - nel tobbnek meg sosem neztek. Es nem hasznalok draga kenceket, arcrkremet meg sosem hasznaltam.
Genetika + nulla szoli, direkt napozás.
Nem hiszik el, hogy a gyerekem a gyerekem illetve ha igen, akkor tinimaminak néznek. 32 vagyok. 8 év múlva max a mostani koromnál fogok járni kinézetre.
40 vagyok. Mások szerint simán letagadhatok 10 évet.
Titok? Sport, nem sminkelek, csak szemfestés néha.
Napi egy krémezés, arctisztítás. Túlsúlyom soha nem volt.Ruhák terén a korosztályomhoz alkalmazkodom, nem akarok úgy öltözni, mint a fiatalok. De kedvencem a farmer, ez tény.
Csatlakozom a többiekhez: genetika.
Pénzzel csak csinosan tud valaki öltözni, meg plasztikáztatni, de az meg látszik.
Én 36 vagyok, van 2 gyerekem, a múltkor az óvónő megkérdezte, mennyi idős vagyok, mert ő huszonévesnek gondolt. Igen, nagyon fiatalnak látszom, de nem teszek érte semmit, soha nem használtam én sem kencéket (nem is bírja a bőröm, 1-2-szer próbáltam, de áááá zsíros és pattanásos lettem). Szóval különösebb titok nincs. :)
+ a káros szenvedély mentesség is sokat számít. Az alkohol, cigi rémesen öregít.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!