Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudom, hogy kicsit már kinőttü...

Tudom, hogy kicsit már kinőttük a "gyerek" kategóriát, de szülői dilemmám van. Ti melyik gyerekhez mennétek?

Figyelt kérdés

Szörnyű helyzetben vagyunk a feleségemmel. Két gyermekünk van, a lányunkat június végén avatják jogász doktorrá, a fiúnknak ugyanazon nap lesz az NKE-n a tisztavatása. Kétkülön városban van a két egyetem, tehát csak az egyik eseményre tudnánk elmenni.

Hagyjuk ki mindkettőt? Egyiküket sem akarom megbántani azzal, hogy a másikéra elmegyek, de az övére nem.

2016. máj. 2. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Végső esetben a sorsolás is megoldás lehet hogy ki melyikre menjen, vagy kérdezzétek meg a gyerekeket hogy ki kit szeretne, vagy ahogy már előttem is írták, praktikussági szempontokat is figyelembe lehet venni, pl. kinek van jogsija, ki menne autóval/tömegközlekedéssel és melyik könnyebben megközelíthető.
2016. máj. 3. 09:28
 12/13 anonim ***** válasza:

De aranyos dilemma! :)

Apa a lányáéra, anya a fiáéra. De ne kérdezd miért, csak úgy írtam. Jobban mutat a fényképeken. ;)

Utána közösen ünnepelhettek úgyis, ezért szerintem sem bántódik meg egyik sem.

2016. máj. 3. 09:49
 13/13 A kérdező kommentje:

Mindenki nagyon kedves, köszönöm :) Tényleg remélem, hogy ennél rosszabb helyzetben sosem kerülök majd!:)

Megbeszéljük a hétvégén a családdal, majd megírom, hogy mire jutottunk.

2016. máj. 3. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!