Tudom, hogy kicsit már kinőttük a "gyerek" kategóriát, de szülői dilemmám van. Ti melyik gyerekhez mennétek?
Szörnyű helyzetben vagyunk a feleségemmel. Két gyermekünk van, a lányunkat június végén avatják jogász doktorrá, a fiúnknak ugyanazon nap lesz az NKE-n a tisztavatása. Kétkülön városban van a két egyetem, tehát csak az egyik eseményre tudnánk elmenni.
Hagyjuk ki mindkettőt? Egyiküket sem akarom megbántani azzal, hogy a másikéra elmegyek, de az övére nem.
És hogy döntsük el, hogy ki melyik gyerekére megy? Mindkettőre ugyanolyan büszke vagyok és ugyanúgy szeretem őket.
Maximum kalapból húzunk majd. :)
ne a szeretet szerint döntsetek, úgy nem lehetne.
mittudomén, egyik könnyebben megközelíthető tömegközlekedéssel, oda menjen az, aki vonattal megy.
vagy az egyik gyerek kapásból nagy pakkokkal jön haza, oda menj te hogy tudj segíteni. vagy kérdezzétek meg a gyerekeket!
ha semmi ilyen döntő érv, akkor sapiba be a két név és húzzatok.
mindketten vigyetek kamerát, így vissza tudjátok nézni!
Tiszta szívből kívánom, hogy ennél szörnyebb helyzetbe soha ne kerülj! : )
Tényleg csak úgy lehet, ha külön mentek. Az is jó ötlet, hogy beszéljétek meg a gyerekekkel előre, ki melyikre megy. A legjobb ha mondjuk pénzfeldobással döntötök, mert akkor biztosan nem lehet beleképzelni semmit. Akár családilag is megtehetitek. Ezt pedig mondjátok előtte el nekik, hogy mindketten egyformán büszkék vagytok mindkettőjükre, ezért döntötök így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!