Hogy mondhat ilyet? Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Babát várok, nagyon boldogok vagyunk a férjemmel. A leendő "nagypapával" nem tartjuk a kapcsolatot,mert alkoholista és egyéb problémák is vannak. Megtudta, hogy lesz "unokája" és nagyon csúnya dolgokat mondott. Azt mondta reméli meghalok szülés közben , illetve hogy a baba betegen vagy halva születik. Teljesen kikészültem. Egész nap bőgök. Hogy mondhat valaki ilyet? Rettegek, hogy ha megszületik megtudja hol lakunk és bántani fogja. Ti mit csinálnátok a helyemben? Nem tudom túl tenni magam ezeken az undorító szavakon.2016. máj. 1. 21:22
11/13 anonim 

válasza:

Jaj, istenem, ki nm szrja le, miket mond? Ki kell röhögni hogy egy idióta aztán csá.
Ha már ilyeneken bőgsz, mi lesz később, a VALÓDI problémáknál.
12/13 A kérdező kommentje:
Az én "apám" , nem a páromé. Szerintem elég nagy probléma , hogy egy ilyet kíván a gyerekének meg az unokájának.
2016. máj. 2. 10:22
13/13 anonim 

válasza:

Az én apám dettó ilyen. Azt mondogatja, hogy én tettem tönkre az életét (mert megszülettem, de nem voltam ott mikor "megcsinált" hogy meg tudjam akadályozni..
Nekünk is hasonló szépeket kíván, mikor megtudtam nagyon rossz volt. Mostmár nem érdekel. Te se gondolj rá. Az ilyen nem apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!