Hogy mondhat ilyet? Ti mit tennétek a helyemben?

Egy nem beszámítható ember szavain ne akadj fenn.
Ha veszélyes, akkor kérjetek távoltartási végzést (bocsánat, de itt hadd jegyezzem meg, hogy NEM távolságtartási, hanem távoltartási végzés, sajnos sok helyen láttam rosszul használva).

A ferjed elbeszelgethetne vele.:/
Ha fenyegetve erzed magad a baba szuletese utan, akkor szolj az illetekeseknek , hogy kozveszelyes es nyomos indokbol allitod.
Szivbol kivánok Minden jót!

Az én férjem apja is alkoholista sajnos, nem is vagyunk vele beszélőviszonyban. Kár, mert van két szép, okos, aranyos unokája, de hát ettől ő lesz szegényebb, nem a két gyerek. Volt már, hogy visszajutott hozzánk, hogy miket mond rólunk a hátunk mögött részegen, de ez rólam már lepereg. Jó, azért az is igaz, hogy ennyire durvát nem mondott sosem, de amúgy igen gyakran terítéken vagyunk nála, és mi vagyunk a sz*rházi tróger népség, akik szaporodnak, mint a nyulak, és szerinte csak idő kérdése, hogy mikor megyünk hozzá tartani a markunkat (nos, ez eddig csak fordítva fordult elő, többek közt ezért nem tartunk már vele kapcsolatot).
Tudom, nem könnyű, de nem kell vele foglalkozni, elitta már az agyát, azért beszél ilyeneket. Épeszű ember ilyet nem mondana. A párodnak még nehezebb lehet ezen túllépni, hiszen az apja, és az apák egy normális világban nem így viselkednek. De muszáj megtanulni a helyén kezelni az ilyet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!