Mondhat ilyet egy orvos?

Figyelt kérdés
Voltunk gyerekorvosnal a harom honapos kisfiammal mert gyakran jon vissza a tej eves utan. Szerinte tuletetem es azt tanacsolta, hogy vigyazzak ra es, vigyazzak, hogy mennyit adok neki enni mert ha sokat bukik meghalhat.
2014. nov. 24. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Meghalhat?????
2014. nov. 24. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát az tuti, hogy leváltanám a dokit.

Különben vannak bukós babák. Gondolom anyatejes. Evés közben büfiztesd meg többször, ne egyszerre egyen gyorsan mindent. Ha más probléma nincsen, akkor valószínű kinövi.

2014. nov. 24. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
??? Hát nem tudom hol szerezte a diplomát
2014. nov. 24. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:

DZSIZIISSSZ....

ez egy barom. de amúgy az orvosok a szoptatással kapcsolatban annyi baromságot tudnak mondani, de komolyan.

én sokáig leveleztem laktációs szakemberrel, a lalecheliga egyik szoptatási tanácsadójával, és e téma kapcsán azt mondta (nálunk az orra szörcsögött a gyereknek az álmában visszabukizott, orrocskába folyó tejcsinél - cicin altattam, mindig túlette magát, és elaludt tejjel a szájába, folyt az mindenhová, orrba, lepedőre...hihi):) szóval a SZAKEMBER azt mondta, hogy eleve az anyatej testazonos, mint a nyál, olyan, még ha tüdőbe megy, se lesz baja a gyereknek. (mondjuk a tápszer ha oda kerül, okozhat bajt, de ez anyatej)

eleve orrcsepnek használják sokan, ... biztos számtalan csecsemőnek csurgott le a tüdejében anyatej... ez egy ilyen, a nyál se okoz fulladást, a tej se.

egyszer - még kezdő anya voltam - a gyereket evés után a lábamra fektettem, és megnyomkodtam. úgy bukott a kicsi, mint egy szökőkút... még csak köhögés se lett belőle.

kizárólag anyatejet eszik a gyerek, nem lesz baja, ha kicsit bukizik... nem tud belefulladni.

nyugodtan etesd csak túl - már ha létezik ilyen. a felesleget kikakilja, nem lesz kövér, anyagcserezavaros, evészavaros felnőtt :) alapvető igénye a kisbabának a bármikor elérhető, bármikor szopizható anyatej!

- egy másfél éves írtóformás kisfiát szoptató anyuka -

2014. nov. 25. 13:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a megnyugtato valaszokat. Megkonnyebbultem
2014. nov. 26. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!