Mondhat ilyet egy orvos?
Hát az tuti, hogy leváltanám a dokit.
Különben vannak bukós babák. Gondolom anyatejes. Evés közben büfiztesd meg többször, ne egyszerre egyen gyorsan mindent. Ha más probléma nincsen, akkor valószínű kinövi.
DZSIZIISSSZ....
ez egy barom. de amúgy az orvosok a szoptatással kapcsolatban annyi baromságot tudnak mondani, de komolyan.
én sokáig leveleztem laktációs szakemberrel, a lalecheliga egyik szoptatási tanácsadójával, és e téma kapcsán azt mondta (nálunk az orra szörcsögött a gyereknek az álmában visszabukizott, orrocskába folyó tejcsinél - cicin altattam, mindig túlette magát, és elaludt tejjel a szájába, folyt az mindenhová, orrba, lepedőre...hihi):) szóval a SZAKEMBER azt mondta, hogy eleve az anyatej testazonos, mint a nyál, olyan, még ha tüdőbe megy, se lesz baja a gyereknek. (mondjuk a tápszer ha oda kerül, okozhat bajt, de ez anyatej)
eleve orrcsepnek használják sokan, ... biztos számtalan csecsemőnek csurgott le a tüdejében anyatej... ez egy ilyen, a nyál se okoz fulladást, a tej se.
egyszer - még kezdő anya voltam - a gyereket evés után a lábamra fektettem, és megnyomkodtam. úgy bukott a kicsi, mint egy szökőkút... még csak köhögés se lett belőle.
kizárólag anyatejet eszik a gyerek, nem lesz baja, ha kicsit bukizik... nem tud belefulladni.
nyugodtan etesd csak túl - már ha létezik ilyen. a felesleget kikakilja, nem lesz kövér, anyagcserezavaros, evészavaros felnőtt :) alapvető igénye a kisbabának a bármikor elérhető, bármikor szopizható anyatej!
- egy másfél éves írtóformás kisfiát szoptató anyuka -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!