Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy mondhat ilyet az óvonő?

Hogy mondhat ilyet az óvonő?

Figyelt kérdés
Van egy 4,5 éves és egy 2 éves fiam. A kicsi nagyon benne van a dackorszakba. Ma reggel is egymásnak estek. 8:20-ra értünk be az oviba fél 9-re kell. Beérkeztünk elkezdi az óvonő miért ilyen későn jövünk, miért nem lehet elindulni időbe, meg kell nevelni a kölköket. Mindig 8-ra bent vagyunk, először fordult elő.
2015. márc. 12. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Biztos rajta volt az ötperc... Ne foglalkozz vele, ha csak egyszeri alkalom, bárkivel előfordulhat, hogy valamitől eldurran az agya és idiótán viselkedik. Ha rendszeres, akkor meg mondd meg neki, hogy vegyen vissza az arcából.
2015. márc. 12. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha fél 9-re kell beérni, akkor mi a baj azzal, ha 8:20-ra beértetek? Ha nem tesz állandóan minden miatt megjegyzést, bem foglalkoznék vele. Rossz napja volt.
2015. márc. 12. 19:31
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha reggel 8-kor kezdődik az órám, akkor 7.59-re megyek a terem elé. Az óvónő meg nyaljon sóhegyet.
2015. márc. 12. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Feltételezem, hogy az óvónőnek nincs saját gyereke. Ha lenne, nem mondana ilyet.

Gyerekeknél (főleg a kicsiknél) bármikor előfordulhat valami, pl. elesik, vagy leönti magát és gyorsan át kell öltöztetni. Ez így természetes, amit egy óvónőnek illene tudni.

2015. márc. 12. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Mármit a késésre modtam, hogy kisgyerekes családoknál természetes.
2015. márc. 12. 21:03
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Mindhárom óvonőnek van gyereke. Egyiknek 12 és 8 éves fiai vannak, másiknak 2,5 éves kisfia, harmadiknak 4 éves kislánya.

2015. márc. 12. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem túl kultúrált megnyilvánulás ez egy óvónőtől. Főleg ez a stilus és hogy a nevelési módszeredet is felhozta...Mert ha még azt mondja csak,hogy jaj de későn jöttek, de hogy még kérdőre von és lehurrog,az durva! Mindig ilyen modortalan?
2015. márc. 13. 10:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem egyik óvónő sem annyira szimpatikus, de a fiam szereti őket. Mindig ki kell szedni belőlük mindent. A fiamtól tudok információkat. Pl: Tegnap volt Gergely-nap ennyit az óvónőktől tudok meg. A fiamtól kérdeztem mit csináltak, milyen volt stb.
2015. márc. 13. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk 8-ra kell beérni én rendre eléksek vele. Általában 5-10 percet késünk, de pont le...rom. Az iskola az más, de reggel 8-kor nem marad le semmiről az oviban. A reggelit is 9-kor kapják, 8-9-ig foglalkozás sincs nekik, minden gyerek azt játszik amit akar, szóval én nem csinálok ebből ügyet.
2015. márc. 17. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!