17 éves vagyok és terhes, mitcsináljak? Többi lent!
Lé írom a lényeget.
Párom 5 évvel idősebb
Mindig is ismertem, szeretem, szerelmes vagyok belé, elvileg ő is.
Anyja apja nincs, nekem van de nem számíthatok rájuk.
Nem tudnánk hova vinni a babát, ott hagytam a sulit, neki sincs, szegények vagyunk, én főleg! Nincs kire támaszkodni. Volt már börtönben, nevelő intézetben de egy rendes ember és tudom hogy számíthatok rá!
Ő mindenképp azt mondja tartsam meg nekem vannak kételyeim. Nem tudom mit csináljak. Ti még tartanatok?
Nem tartanám meg.
1 nagyon fiatal vagy
2 mit tudnátok megadni a babának?
3 hova vinnèd lakni?
Èrtem èn hogy nagy a szerelem meg minden de nem tudnátok egy babát eltartani. Plussz mèg azis h kellenek kismama ruhák is ami nem olcsó. Egy újszülött babának meg nagyon sokmindent kell venni ès ahogy nő egyre többet. Kèsöbb meg nem mondhatod azt neki "ne haragudj kicsim de nem tudok most enni adni" na meg az apuka bármikor lelèphet mondván hogy ez nem az ő világa ès lelèp egy másik csajjal vagy tovább fog bűnözni. De ez caak a negativ oldala. A lènyeg hogy egy gyerek rengeteg lemondással jár
Drága! Felőttek vagyunk a párommal 1 gyerekkel.
Költségeink:
1.Betegség? Min. 5.000 Ft(pl.: orrspray+ antibio+ probiotikum)...Sokszor beteg?...
2.Dévény-tornász(nem indult a mozgásfejlődés) Sokszor 4.000 Ft hetente...
3. Pelenka, tápszer...havi min. 15.000 Ft
+albérlet 30.000 Ft
+rezsi 60.000 Ft
+étel 50.000 Ft
+a ti igényeitek?
+ elromlott bojler 25.000 Ft
+ új porszívó 18.000 Ft
....8 hónap alatt.
Vállalnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!