Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek hogy terhes vagyok mitcsináljak?
72 órás tabiról hallottál már? Nem?
És te akarsz szexelni?
Vegyél be 72órás tabit. Mivel szexuális életet élsz, feltételezem felkészültél az ehhez hasonló alkalmakra.
Itt az ideje bevenni.
Nem.
El kell menni vagy
tiniambulancia vagy
házi orvos vagy
nőgyógyászhoz. Sőt akár a nővér/asszisztens is kiadja a receptet rá, mert most minél kevesebb idő alatt veszed be, annál jobb a hatásfok.
köhm.
72 órás... SÜRGŐSSÉGI TABLETTA!!!!!!!!!!
Vagyis, ha nem védekeztél vagy a védekezés nem volt megfelelő akkor ez a tabi az utolsó esélyed a fogantatás megakadályozására. Minél több idő telik el annál kisebb a siker reá, hogy működni fog.
Anyám borogass! Azért 72 órás tabletta, mert 72 órán belül be kell venni. Ha megvárod a teszt eredményét, akkor max az abortusz jöhet szóba.
Holnap menj el amint tudsz háziorvoshoz és irasd fel! A szüleidnek pedig tessék szólni, nem árt ha tudják, hogy a lányuk szexuális életet él. Talán mondanának pár értelmes dolgot, mert úgy látom totál tájékozatlan vagy. Továbbá én azt sem értem, hogy hogyan lehet egy óvszert kiszakítani....
1
esetelg 2 db. És olvad el a tájékoztatót mert 2 darabnál meg van, hogy melyik kell elsőnek és a kövit 12 óra után kell bevenni.
Ezek után pedig kérlek ott van az a nyomorult internet hát nézz utána, milyen a biztonságos szex.
Fiatal vagy ahhoz, hogy tönkre tedd egy gyerek életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!