Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek igy terhes, ha igen mitcsináljak?
Kérlek segitsetsetek!!
BArátommal voltam.elment én nem.és bennem maradt az óvszer.kivettem.és megmosakodtam..
15 vagyok..
Juthatott sperma a hüvelyedbe? Ha igen, akkor van rá esély (bár nem olyan sok, mintha egyenesen beléd élvezett volna)
Az, hogy te elélveztél vagy sem, jelen esetben nem igazán számít :) Elélvezés növeli a teherbe esés esélyét, mert szabályosan befelé szívja a spermiumokat, de anélkül is könnyedén előfordul (különben már kihaltunk volna...)
Szóval, ha sikerült a guminak úgy benned maradni, hogy beléd folyhatott a tartalom, akkor van esélyed. Ha az eleje végig kinn volt, és csak egyszerűen kihúztad, akkor sperma nem jutott beléd -> nem lehetsz terhes.
Ha a végében volt a sperma, akkor nincs gond, azt mondd meg inkább, hogy az óvszer szája kilógott belőled, és úgy húztad ki???!!!
Az orvos tud felírni ilyet, kb 5ezer Ft! Elvileg csak nagykorúnak adják oda, nálad szülői beleegyezés kell!
mikor volt az utolsó menstruációd első napja? Általában rendszeresen, havonta jön meg?
Amúgy öltözz, mert menned kell az orvoshoz!
kb 2hete..nem jegyzem..de vmikor jövöhéten kéne megjönnie...
és öszevissza jön meg..:/
anyu nélkül is mehetek?? és hova??:S istenem,mit csináljak..:/
lány, te lány! Ez gáz... a peteérés a ciklus 14-18. napjára esik! Nőgyógyászhoz kell menned, de nem tudom, hogy kiadják-e anyád nélkül, nagyon fiatal vagy!
Mikor történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!