Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Pont peteéréskor voltam együtt a párommal,de csak petting volt. Már nem vagyok szűz, de ez a kapcsolat még elég friss, és meg akarjuk ismerni egymást mielőtt belevágnánk..:D nem ez a lényeg, hanem hogy pettingnél esetleg (50%) rákerülhetett kicsi előváladék az ujjára, amit később felhelyezett belém...úgy tudom nem lehet az előváladékban megtermékenyítésre képes sperma, HA az utolsó ejakuláció után már pisilt, mivel azzal kikerült belőle a sperma..a lényeg h ez még febr.14-én volt, pont peteérésemkor...rá pár napra 4-5 már elkezdtem érezni, hogy meg fog jönni, feszült a cicim stb..mindig szokott..semmi más tünet nem, és pont amikor meg kellett jönnie, meg is jött, de teljesen más volt, mint eddig. elég erős piros volt, bár az elején inkább rózsaszínes nyálkás, kb 5-6 napig tartott, de nem volt egyáltalán intenzív..nem használtam fele annyit tampont se, mint máskor...előtte mondjuk fel voltam fázva, lehet attól volt ilyen most? tuti nem terhességi tünet volt a sok vizelés, mivel aktus után kb 3-4 napra eléggé képtelenség lett volna. Amióta elmúlt ez a menzesz-féle vmi, azóta már nem fáj a cicim, minden a régi...semmi bajom nincsen, azon kív, h még mindig be vagyok parázva a nem normális menzesz miatt:( nagyon nagyon stresszelős vagyok, hipochonder is, pszichológia eset kb, már voltam is orvosnál vele..lehet az idegességtől volt ilyen most? szerintetek?normális válaszokat kérek!2012. márc. 6. 18:03
1/7 anonim válasza:
figyelj kicsikém!! :)
Nem vagy terhes! ez egész biztos!
2/7 anonim válasza:
ÁÁÁ pedig már aszittem ma megúszom ezt a kérdést, de amúgy komolyan, muszáj minden nap feltenni egy ilyet? :))) Már kicsit uncsi, valami újat nem tudnál kitalálni véletlenül?
3/7 anonim válasza:
A sperma ha a levegőbe kerül elpusztul. A kusza írásból az jött le ráadásul h mielőtt belédnyúlt volna pisilt. Feltételezem akkor kezet is mosott. Amúgy meg ha változik a menzeszed állaga annak millió oka lehet. Ne parázz ennyire.
4/7 anonim válasza:
Szerintem mindenki reménykedik benne, hogy nem lesz több ilyen kérdés. Az az érdekes, hogy még mindig tudják fokozni.
5/7 anonim válasza:
nem vagy terhes. ha terhes lennél, valószínűleg sokkal kevesebb lett volna a vérzésed és nem tartott volna ilyen sokáig, de mint tudjuk, ez biológia, szóval nem egzakt. viszont elmúlt a mellfeszülésed, relatíve normális mennyiségű volt a menszeszed. üdv a hipochonder-klubban. nézd, ha nagyon idegeskedsz, menj el a rossmannba, vagy a dm-be, vegyél egy tesztet (úgy tudom, vannak pár száz forintokért is pl. x-epil), arra pisilj, és meg fog nyugtatni. ne ijedj meg az esetleges száradási csíktól. de ez csak a félelem teljes eloszlatása miatt (jobb, mint egy kiadós pánikroham, nem igaz? ;))
6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!:) utolsónak különösen
2012. márc. 6. 18:35
7/7 A kérdező kommentje:
a sperma nem pusztul el a levegőn..:)
2012. márc. 6. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!