Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küret után lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és spontán vetélésem volt ( sajnos becsúszott a terhesség,de nem tudni el is vetéltem ),egészségügyi küretet hajtottak végre.Ezekután még lehetek terhes ?2012. febr. 29. 10:43
1/5 anonim válasza:
Elvileg lehetsz, gyakorlatilag előfordulhat, hogy Te is azon kevés százalékba tartozol, akinek egy ilyen baleset miatt nem lehet babája.
(Gondolom azért védekezni védekezel ezután is.)
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, ma már teljesen másképp végzik ezeket a műtéteket mint 40 éve... Sok nőt ismerek, akinek művi vagy missed abortusza volt mint neked és mindegyik teherbe esett később, többször is.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,kicsit elvagyok keseredve..:(
2012. febr. 29. 10:57
4/5 vacok82 válasza:
Persze, hogy lehetsz. Én is átestem ilyenen és az orvosom azt mondta küret után 2-3 hónapot kell várni a következő próbálkozásig. Mi nagyon szeretnénk babát a párommal. Az első próbálkozásunk vége missed ab lett.
Szóval ne keseredj el, lehet még babád ha majd szeretnéd.
5/5 anonim válasza:
Ne legyél elkeseredve! Tudod, hány nő átesik ilyenen? Minden 5. koraterhesség spontán vetéléssel ér véget és bármennyire szomorú, ez nem véletlen. Lehet még annyi gyereked, amennyit csak szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!