Kötelezhet a munkáltató táppénzre, csak azért mert terhes vagyok?
Természetesen nem kötelezhet.
Mondd meg neki egyértelműen, hogy ha az egészségi állapototok engedi, akkor x hó y nap-ig szándékozol dolgozni.
Nekem nem úgy tűnik, hogy küldeni akar, csak nyilván fel kell vennie valakit a helyedre, és tudni szeretné, mikorra keressen embert hozzá. Én irodai munkát végzek, nem megterhelő alapvetően, de tőlem is megkérdezte a főnököm, hogy meddig tervezek dolgozni, és meg is mondtam neki. Pont azért, hogy tudjon keresni valakit, a következő x évben a helyemen lesz. Sőt, én azt is elmondtam neki, hogy ha sikerrel járunk, akkor lesz utána is baba, úgyhogy olyat keressen, akivel hosszú távon is együtt tudnak dolgozni a többiek, mert lehet, hogy nem csak 2-3 évig nem leszek, hanem tovább.
A másik, hogy akit a helyemre felvettek, azt nekem kellett betanítanom, úgyhogy vele is egyeztetni kellett, hogy mikor tud bejárni már, amikor még én is bent vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!