Hogyan hat ez most és a későbbiekben a gyerekre?
Már tettem fel egy kérdést, de egy részére nemigen kaptam választ.
Mennyire visel meg egy egyévest, most és hogy hat rá később ha az apa mellett nő fel, az anya is részt vesz az életében, de az apánál él.
A gyerek 1 éves lesz,azt a helyzetet fogja megszokni ami lesz.Ha apánál marad akkor neki az lesz a természetes.Akkor apához fog elsősorban kötődni,hozzád csak másodsorban.Ha ezt vállalod akkor tegyed,de azt ne gondold hogy x év múlva majd átveszed a nevelését.Apuka akkor már azt nem fogja neked átengedni,és egy bíróság sem.
Egyébként meg mindent lehet csak akarni kellene.Ilyet egy anya nem tesz,ne haragudj,de inkább az utcasarokra kiállnék curvának,de a gyerekem el nem hagynám...
12-es remélem csak viccnek szánta a válaszát, bár annak is szánalmasan rossz volt...
Nem tudom már hányadik válaszoló írta:
"Ilyet egy anya nem tesz,ne haragudj,de inkább az utcasarokra kiállnék curvának,de a gyerekem el nem hagynám..."
Most komolyan előbb állsz curvának(?!), és vállalod hogy mindenféle férfiak ürítsenek beléd és szexuális eszköznek használjanak, mint hogy a saját apjánál hagyd a gyerekedet ideiglenes megőrzésre?! Szerintem nálad nagyobb bajok lehetnek.
Máshogy kérdezem az ellentábort: miért baj az ha a gxerek az apjához kötődik elsődlegesen és csak az anyjához másodlagosan? Fordítva miért nem lehet baj az apa részéről?
Egyébként a biztonságos kötődés valóban nagyon fontos az elsődleges gondozóval a gyerek fejlődése szempontjából, de ez nem kizárólag az anya lehet. Ez sehol nincs kikötve. A gyerek szempontjából nem lényeges igazából.
Most komolyan előbb állsz curvának(?!), és vállalod hogy mindenféle férfiak ürítsenek beléd és szexuális eszköznek használjanak, mint hogy a saját apjánál hagyd a gyerekedet ideiglenes megőrzésre?! Szerintem nálad nagyobb bajok lehetnek.
Ideiglenesen? Ugyan hagyjuk...
Amúgy meg soha nem voltam ilyen helyzetben,nem is leszek szerencsére,de igen simán elképzelhetőnek tartom.Mindent elképzelhetőbbnek tartok,mint elhagyni a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!