Havi 90-100 e ftot be kéne tudni osszak két gyerekre?
Figyelt kérdés
Számlát, hitelt nem kell fizessek. A két gyerek és a háztartás amit fedeznem kell.2016. jan. 19. 16:24
1/27 anonim válasza:
Most a kajára, ruhára, ovira/iskolára gondolsz?
Az sem mindegy, hogy mennyi idősek a gyerekek.
Van ahol ennél jóval kevesebb pénzből élnek meg, úgyhogy nem látom a problémát.
2/27 anonim válasza:
Ez bizony nagyon kevés, nyilván meg lehet belőle élni, de nagyon alacsony színvonalon. A minőséget biztosan nem tudod ennyiből megfizetni legyen szó ételről, ruháról akármiről, nyaralás, mozi ilyesmi kizárva. Engem leginkább az bántana, hogy nem tudok egészséges éteeket, alapanyagokat vagy értendkiegészítőket megfizetni, a gyerekeim Tesco gazdaságoson nőnek fel.
4/27 A kérdező kommentje:
Egy óvodás és egy csecsemő.
Zöldséget gyümölcsöt nem kell vegyek.
Ruhájuk nem gagyi,duris arra mindig oda figyelek.
Az étrendkiegeszitokon nem tudom mit értesz de pl béres aktival kid-et kap a nagy. A kicsi anyatejes.
2016. jan. 19. 17:00
5/27 A kérdező kommentje:
Eddig minden évben nyaraltunk
2016. jan. 19. 17:01
7/27 anonim válasza:
mennyi ebből a rezsid?bérlet?gyógyszer?
szerintem ez nagyon kevés.
8/27 anonim válasza:
Hát ha ebből nem kell rezsit fizetned, és zöldséget gyümölcsöt sen kell venned, és ráadásul a pici anyatejes, akkor szerintem simán.
9/27 anonim válasza:
Siman :) En kb ennyit osztok be 5-unkre :/
10/27 A kérdező kommentje:
És félre tennem is sikerülhet ebből az összegből?
2016. jan. 19. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!