Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Havi 90-100 e ftot be kéne...

Havi 90-100 e ftot be kéne tudni osszak két gyerekre?

Figyelt kérdés
Számlát, hitelt nem kell fizessek. A két gyerek és a háztartás amit fedeznem kell.
2016. jan. 19. 16:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
63%

Hogyne tudnád.

Ebből csak a kaját kell megoldani (zöldséget-gyümölcsöt nem,ami megint csak nagy spórolás) háztartáshoz szükséges dolgokat meg a gyerekeket.Spórolni is tudnék ebből!Mindenesetre irigylem aki szerint ez elképzelhetetlen,biztos nem volt még ilyen helyzetben,de ennél jóval kevesebből megélnek sokan.És ne a putriban!

2016. jan. 19. 19:35
 12/27 anonim ***** válasza:
54%
Mi az a"duris" ruha? Nálatok Durkáló van kiírva az üzletre?
2016. jan. 19. 20:43
 13/27 anonim ***** válasza:
Ha semmi mást nem kell fizetned az általad felsoroltakon kívül,akkor-szerintem-egyenlőre ki lehet jönni belőle.Ha már nagyobbak lesznek,ovis költségek,külön órák stb.már neccesebb.A "duri" szót én sem értem,számomra a "turi" lenne logikus.Többektől hallottam/olvastam már....
2016. jan. 19. 20:50
 14/27 anonim ***** válasza:
60%

Én sok helyen hallottam már a "duris" szót,bár mi is a turit használjuk.Azt a választ kaptam,hogy azért duri mert "kidúrják" a ruhát.Mi kitúrjuk de szerintem mindegy.

Lapcsánka vagy tócsni kb ugyanaz :)

2016. jan. 19. 21:04
 15/27 anonim ***** válasza:
57%
kidúrják? és ez milyen nyelven van?
2016. jan. 20. 08:06
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

"Mindenesetre irigylem aki szerint ez elképzelhetetlen,biztos nem volt még ilyen helyzetben,de ennél jóval kevesebből megélnek sokan.És ne a putriban!"

én meg azt irigylem,aki ennyi pénzből ki tud jönni,de teljesen komolyan mondom.

Ha mi ennyiből k tudnánk jönni,arany életünk lenne.

Leírnád,hogy ezt a 100 ezred ,hogyan osztanád be?

kajára mennyi

rezsire

ruhára

gyógyszerre

óvodára

utzásra

stb?

2016. jan. 20. 08:28
 17/27 anonim ***** válasza:
16.:számlát(rezsit)nem kell fizetnie,hitele nincs,A gyümölcs kérdés is megoldott,az se kerül pénzbe.
2016. jan. 20. 08:36
 18/27 anonim ***** válasza:
69%

Sok embernek a pénz elvette az eszét. Érdekes épp az nem tud olvasni, aki szerint ennyit lehetetlen beosztani :) SZÁMLÁT-HITELT NEM KELL FIZETNIE!!!!!

Röhögve beosztanám. Ebben a hónapban nekem számla-hitelen felül 40 ezer maradt egy váratlan kiadás miatt. 3 gyerek van. Mind jól lakik, 2 sportol! 1-nek gyógyszert is kellett vennem. És érdekes, betudtam osztani. Már csak 1,5 hetet kell kibírni.

2016. jan. 20. 08:45
 19/27 anonim ***** válasza:

ja igen,most látom,hogy ebben nincs rezsi.

hát...sajnos mi még így sem tudnánk ebből kijönni.

A ruhákat 2 gyerekre meg magukra meg kell venni akkor is ha használt, az óvoda is pénzbe kerül,két gyereknél mindig beteg valaki,a gyógyszertár egy csomó pénz... és utazni nem szoktatok? bérlet nem kell?

És azt mondod,félre is teszel,meg nyaralsz ebből.hogy a bánatban csinálod???

2016. jan. 20. 08:54
 20/27 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló:nekünk 3 gyerekünk van,és konkrétan majd fél éve egyik sem volt beteg!Szóval az,hogy ha több gyerek van mindig beteg valamelyik,nem teljesen igaz.Különben én azt szoktam csinálni,hogy "betárazok".Mindig veszek valamit...1-1 köptetőt,vagy köhögéscsillapítót,lázcsillapítót,stb.Ezek több évig jók,az azért tuti,hogy nem romlik meg.

A kérdezőre visszatérve,a kicsi még anyatejes,gondolom mire nagyobb lesz az anyagi helyzet is változik,mivel előbb utóbb visszatér a munkába.Az nem egyértelmű,hogy van-e párja(nekem valamiért az az érzésem,hogy nincs,és a szüleinél él ezért nincsenek költségei).Arra nem válaszolt,hogy bérletre,utazásra kell-e költenie(ha kisvárosban él majdhogynem elég egy bicikli).

2016. jan. 20. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!