Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi a havi jövedelmetek?...

Mennyi a havi jövedelmetek? Mennyi gyereketek van? Mennyit költötök ebből a gyerekre?

Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 09:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

A havi jövedelem alapján mit szeretnél tudni, ha a kiadásokat nem ismered? (hitel/albérlet, rezsi, stb)

Amúgy nem számolom, mennyit költök a gyerekre, mint ahogy azt sem hogy magamra, páromra mennyit költünk. megveszem, amit kell, amit lehet halasztani, azt nem veszem meg. ennyi.

amúgy 1 gyerek, cca 250ezer bevétel (bár télen kb a fele), lakáshitel, rezsi még ebből jön le.

2016. márc. 7. 09:45
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerek, 400 körül van a havi bevétel összesen, de én még nem dolgozom, itthon vagyok a kicsivel.

Nincs elkülönített összeg a gyerekekre, ha valami kell, veszünk, ha nem kell, nem költekezünk fölöslegesen, nem vagyunk híve annak, hogy ha van pénz, akkor aztán el is kell költeni. Pl. nincs minden idényre három pár cipője a lurkóknak, vagy ilyesmi, de ha kinőnek valamit, pótoljuk.

2016. márc. 7. 09:47
 3/24 anonim ***** válasza:

700 e körül. Ebből 130 lakáshitel, a gyerekre átlag havi 30e körül költünk. Ha évszakváltás van vagy kinőtte a ruhatárát, akkor 30-50e Ft-ot adunk ki egy új szettre (ruha, cipő).

Ebbe a váratlanul felmerülő költségeket nem számoltam bele.

2016. márc. 7. 09:49
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Havi 427.000.- a jövedelmünk. Májustól 25.000-rel kevesebb.

Egy 3 éves fiunk van.

Soha nem számolom, mennyit költünk rá, mindene megvan, ami kell (még több is).

2016. márc. 7. 09:50
 5/24 anonim ***** válasza:
Most hogy a férjem már csak gyest kap,.tehát az én fizetésem van már csak, kb 270 ezer Ft a bevételünk. Most vagyunk házfelújításban, annak a törlesztése most 70 ezer Ft, emellett fizetjük az ablerletunket, ami rezsivel együtt 50 ezer Ft. A fiunk 2,5 éves, rá kb. 40 ezret költünk szerintem (ebben nincs bent a plusz víz, villany, étel stb, mert azt nem tudom kiszamolni). Ha három éves lesz, akkor a férjem visszamegy dolgozni, akkor több mint 400 ezer Ft lesz a bevétel, és ha végzünk a házfelújítással, akkor a havi törlesztő is kevesebb lesz, kb 55 ezer Ft.
2016. márc. 7. 09:59
 6/24 anonim ***** válasza:
Mindennel együtt kb. 400ból élünk két gyerekkel. Hitel, albérlet, bezinköltség(céges autó) nincs. Szépen élünk, nem panaszkodom. Anyagi szempontból jöhetne a 3. gyerkőc, de idegileg nem bírnánk jelenleg.
2016. márc. 7. 10:11
 7/24 anonim ***** válasza:
A gyerekekre sokat költünk. Drága cuccokat nem kapnak, viszont heti 3 különóra, játszóház stb. Sokba kerülnek!
2016. márc. 7. 10:12
 8/24 anonim ***** válasza:
57%
900000 ft körül van .3 éve lett kész a házunk ,hitel nincs, van 2 autó ,biztosítások,rezsi,kaja ,ruha,szórakozás,javítás,egyébb..marad 500 ezer körül .1 baby van neki van saját számlája ,biztosítása ez 60 ezer forint azon kívül változó van amikor 60 ezer van amikor 150 attól függ mit veszünk hová megyünk nem szoktam számolni .
2016. márc. 7. 10:17
 9/24 anonim ***** válasza:

350 az össz bevétel, két gyerek van, és halvány lila sejtelmem nincs, mennyibe kerülnek egy hónapban.

Menza 12 ezer a kicsinek, a nagy naponta visz kaját, erről pl. lövésem sincs mennyi. Az érdekel, hogy változatosan egyen.

Ruha és cipő kell, tehát megveszem, és igyekszem spórolni, nem egyszerre megvenni mindent, hanem elosztva. Mondjuk most volt egy csomó helyen leárazás, póló, zokni, bugyi kell, és vettem olyat, ami idén jó lesz méretben. Cipőt nehezebb, azt ugye fel kell próbálni, és hiába jó ősszel a tavaszi cipő.

2016. márc. 7. 10:27
 10/24 anonim ***** válasza:

kettőnknek 600-700.000 Ft a bevétele jelenleg, egy baba a pocakban, és van egy 1,5 éves kislányunk.

A gyerekre ebből kb. 30-40.000 Ft megy el, mivel mindent megörököltünk neki 5 éves koráig, mi nem költünk ruhára, játékra, csak alkalmi jelleggel.

200.000 Ft rögtön megy megtakarításra, 60.000 Ft a kaja, 50.000 Ft a rezsi, még ennyi elmegy az autóra kb, a maradékból épp most okj-t végeztem, terhesgondozásra járok, el szórakozzuk, el esszük, vagy rá költjük a házunkra.

2016. márc. 7. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!