2 éves gyereketek hány kg és milyen magas? Van egy tulsúlyosom, de nemtudom mennyi az átlagos.
86 cm és 12 kg,egy hónap múlva 2 éves.
Lehet ilyen testalkatú,genetika.....de ha nem hagy nyugodni vidd el gyerekorvoshoz!
nekem az 5évesem 17 kiló (és 104 centi)
ez nagyon sok.
nem akarok hülyeséget mondani, de 2 évesen talán 11 kiló körül volt.
amit tehetsz, hogy nagyon odafigyelsz arra, hogy mit eszik.
értem én, hogy nem sokat, és nyilván próbálsz a lehető legjobbakat adni neki, de talán összességében az összetétel nem jó a napközben elfogyasztott ételeknél. talán túl sok a szénhidrát és a zsír.
és kisgyerekeknél gyakori hiba (nem mondom, hogy nálad is, de hátha), hogy nem tud a szomjúság és az éhség között különbséget tenni... így egész nap képes rágcsálni. nem sokat, de az álladnóan, sokszor kicsitből sok összejön. legyen mindig elől neki akár palackban is, szem előtt, ahol játszik víz, vagy tea (tapasztalat, hogy az almás-csipkebogyósba ízesítés sem kell, max egy kis kanálnyi méz).
nemsokára itt a tavasz. biztos még aktívabb lesz, ha most sem egy kifejezetten nyugis, fenéken ülős gyerek... segíteni fog a szabadban eltöltött idő is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!