2 éves gyereketek hány kg és milyen magas? Van egy tulsúlyosom, de nemtudom mennyi az átlagos.
Kislányom kb 94 cm és 14 kg... Így is van pocakja meg jo kis combija.
Én orvossal beszélnék.
Lányom 20 hónapos 82 cm és 11kg.
Mindenképpen megnézetném orvossal.
2 éves kislányom 10 kg és 84 cm. Ő picike, vékonyka.
5 éves kislányom 17 kg és hozzá 108 cm.
Szerintem a Te kislányod nagyon duci, én biztosan kivizsgáltatnám. ( az én kisebbik lányom is kivizsgálás alatt áll a kis súlya miatt)
83-84 cm körül lehet és 11 kg. Néha még rá is mondják, hogy kis vasgyúró, de szerintem korának teljesen megfelelő az alkata.
A 17 kg rettentően sok, mindenképpen kivizsgáltatnám, vagy dietetikussal átnézetném az étkezését. Önmagában az, hogy keveset eszik, még jelenthet komoly kalóriabevitelt. Ha napi két tábla csokit eszik, az nem sok mennyiségre, de kalória szempontjából rengeteg.
Tehát kérdés, hogy az a kevés, amit eszik, pontosan micsoda.
De akár cukorbetegség vagy pajzsmirigy rendellenesség is áll a háttérben. Mindkettő roncsolja a belső szerveket, így nem haboznék a kivizsgálással.
2 évesen volt a lányom 86 centi és 12 kiló.
Jövő héten lesz 5 éves, 108 centi és 15,5 kiló.
ez valóban nem sok...
drukkolok, hogy ne legyen semmi komolyabb eü probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!