2 éves gyereketek hány kg és milyen magas? Van egy tulsúlyosom, de nemtudom mennyi az átlagos.
Figyelt kérdés
Lányom kb 85 cm es 17 kg. 2 honap mulva lesz 2 éves. Sosem volt vékonyka, de ez már szembetűnően sok. Mindig is duci volt, mindig ráhahytam hogyha majd szaladgálni fog, lefogy. De nem... pedig egész nap le sem ül. Nem eszik sokat, mit tudnék tenni érte?#Tulsúlyosbaba
2016. febr. 15. 04:11
21/28 anonim válasza:
Szerintem is sok egy kicsit.
Nagyobbik fiam 2 evesen 12 kg es 92 cm volt. (Juliusban volt 6 eves akkor volt 18,8 kg es 121 cm, azota nem mertuk- viszont O eleg sovany, orokolte mert a ferjem magas es vekony)
Kissebbik fiam 2 evesen 13 kg es 93 cm volt . ( Oktoberben volt 3 eves akkor mertuk utoljara : 16,87 kg es 103 cm volt, ra azt mondta a vedono ,hogy atlagos sulyu viszont az ovis csoportjaban O az egyik legmagasabb )
22/28 anonim válasza:
Kislányom 2 évesen 90 cm,és 13 kiló volt.Most már 3.5 éves,102 cm,és 16 kiló.A kisfiam,aki "vaskos" volt kicsinek 2 évesen 90 cm,és 15 kiló volt.Az a 17 kiló kicsit soknak tűnik nekem,mivel azt se lehet mondani,hogy nyúlánk lenne....
23/28 anonim válasza:
Nekem az 5 éves fiam 17kg,sportos testalkatú,csupa izom,2 évesen kb 12 kg volt. Nézetted a cukrát? Iszik eleget? Mennyi édességet eszik? Milyen alkatúak voltatok gyerekkorotokban,lehet azt örökölte.
24/28 A kérdező kommentje:
Az edesseget teljesen kizartak a mindennapokbol. Ha nasizni szeretne akkor kap egy mandarint vagy mas gyumolcsot. Folyadekbol pedig ha lehetne egesz nap inna. Napkozben csak vizet, reggelihez teat ( mezzel, nem cukorral). Vacsi utan meg tejet. Sosem voltam duci, kiskoromban sem. Biztosan nem orokolte. De meg mindig csak hizik, mar tenyleg nem tudom mit tehetek erte. Az ilyen pajzsmirigy problemakat mivel lehet kiszurni? Tartok tole hogy ilyesmi lesz a problema oka
2016. febr. 16. 07:59
26/28 anonim válasza:
Azt írod egész nap inna....lehet,hogy cukorproblémái vannak.Mielőbb nézesd meg!
27/28 anonim válasza:
14 kg ( gy eves kora óta tartja a súlyát) es 94 cm.
Etkezessel hogy álltok? Nass, édesség, cukros üdítők, gyümölcsök, szénhidrát? Családban cukorbetegseg, elhízás volt?
28/28 anonim válasza:
Mi lett azóta veletek? Kiderült a hízás oka? Mi ugyan ebben a cipőben járunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!