Hogyan vettétek rá magatokat, hogy gyereketek legyen?
Ez nem egy olyan dolog,amire ráveszed magad. Ezt vagy szeretnéd,vagy nem. Sok nő korábban vállal gyereket,mint szeretne,ugyanis a partnere ezt akarja. Ebből persze jó és rossz is kisülhet! Èn azt tanácsolom,hogy ha erre az egyre is úgy kell "rávenned" magad,akkor beszèlj a pároddal,hogy várjatok még. Csak azért nem jó szülni,mert a másik akarja! Idővel az emberek többségében kialakul a gyermek utáni vágy,és ha mindketten akarjátok,az az igazi.
Az ismerettségben van 2 nő aki a férje miatt vállalt gyereket,egyikük végig,a mai napig tehernek érzi és sok a vita emiatt is. A másik a terhessége alatt kivirult és nem bánta meg a döntést. Ezzel csak a baj,hogy nem tudni előre te melyik leszel a 2 közül. Én egy őszinte beszélgetést javaslok nektek.
Nekem a mostani párom (vőlegényem) életem első férfija, akivel szerettem volna gyereket.
A gyerekeket mindig kedveltem, de egyik férfi mellett sem álltam rá késznek, pedig hosszú két kapcsolatom volt előtte.
Most kismama vagyok, így is terveztük. :-)
Ami érdekes, hogy ő imádja a gyerekeket, de neki sem volt előttem olyan asszonykája, akivel közösen szeretett volna egyet.
Úgyhogy szerintem a megfelelő pár kérdése a gyerekvállalás.
Ha kötelezőnek érzed, inkább ne vállalj.
A terhesség még akkor is nehéz, ha az ember nagyon akarja a babát. Én/mi nagyon akartunk gyereket. Mégis egy-egy rossz laboreredmény, hízás, fájdalom miatt olyan dolgok hagyják el a számat vagy olyasmiket gondolok, amikre nem vagyok büszke. Vagy, amikor nem tudok felmenni a lépcsőn, vagy ha helyet kell kérnem a metrón, vagy ha a gyógyszertárban suttogva kell kérni az aranyérkenőcsöt...
Ha mindezt úgy kellene eltűrnöm, hogy magát a gyereket se akarnám, nem is tudom, hová lennék. Így van miért kibekkelni a terhességet, hiszen akarunk babát. Persze, most úgy érzem, hogy első és egyetlen próbálkozásunk volt ez, de ez később még változhat.:)
34hkm, 28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!