Ti milyen szülőnek tartjátok magatokat? Mennyire érzitek magatokat kellően jó anyának/apának? Ha van gyereketek, mennyit törődtök vele? Elértétek szülőként a céljaitokat?
Kíváncsian várom mindenki válaszát! És kellemes ünnepeket! :)
18/f
nekem iszonyat jófej, megértő, és kompetens anyukám van :)
igaz, a kamaszkorom már rég leáldozott :D de segített átvészelni. olyan kis hülye voltam, sok ökörséget csináltam, de mindig mellettem állt. elmagyarázta miért tilt meg dolgokat, nem csak az autoriter szövegeket nyomta. minden este beszélgettünk, mindent elmondhattam neki, mindig segített, támogatott. kaptam egy bizonyos szintű szabadságot, de szabályok is voltak mindenben.
hagyta, h bizonyos dolgokra magam jöjjek rá a tapasztalat útján, máshol már előre óva intett, mert 100%-ig biztos volt benne, h balgaságra készülök.
neki mindig én voltam az első, biztonságban érezhettem magam. emiatt olyan típusú ember lettem, h mindig kell egy minimális támasz, egy hátország, de a dolgaimat egyedül oldom meg, csak néha jól esik egy kis visszajelzés, biztatás. szóval a kontroll. a párom pont ilyen ember. az életemet is rábíznám.
ha legalább olyan jó szülő leszek mint édesanyám, akkor nem kell aggódnom.
szóval nagyon szeretem őt, és örülök, h jön a karácsony, együtt lehetünk, és elmondhatom mindezt neki.
Neked is kellemes ünnepeket! :D
remélem te is jól kijössz a szüleiddel :)
25L
Én a következetes nevelés híve vagyok a férjemmel együtt. Még csak két éves minikamasz, lázadozik minden ellen, de próbálunk kitartani.
Nem volt túl jó a kapcsolatom a szüleimmel. Egyszerűen nem értek rám.
Az a célom, hogy z nálunk máshogy legyen. Sokat játszunk kettesben, hármasban, beszélgetünk, rajzolunk, mesét olvasunk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!