Mennyi idő után mondanátok el a párotoknak hogy nem lehet gyereketek?
Szerintem amint kapcsolatba lépsz vele. Tehát azért nem az első randin, de valamikor a járási időszak elején. Nem érdemes halogatni. Ha ezért lelép, neked is jobb, ha az elején teszi, nem akkor, mikor már jobban kötődsz hozzá. És neki sem mindegy, mikor tudja meg.
Nem minden férfi akar gyereket, hidd el! Ha meg igazán megszeret, akkor ha szeretne is, megoldhatjátok másképp. De sokszor a férfi csak a nő nyomására lesz apa.
Miért is nem lehet??Mert nekem is ezt mondták.
Azóta van 2 fiam,ráadásul úgy,hogy akkor,amikor akartam.
és ismerek még egy pár nőt,akinek ugyan ezt mondták,mindegyiknek más okból.Nekik is vannak gyerekeik.
Szóval nem mindegy az ok,és nem kell mindent elhinni.
Mi a franc az, hogy már nőnek sem vagy jó??? Nehogy már attól ne legyél nő, mert nem lehet gyereked!! Erről szerintem most azonnal kezdj el leállni!
Én egyébként úgy a legelején tisztáznám ezt, hogy pl. azt is igyekszem/igyekezni fogok tisztázni, hogy én meg nem akarok gyereket. Ezzel együtt lehet elfogadni, vagy továbbállni. Én valahogy nem szeretném, ha 1 év után emiatt rúgnának ki. Akkor már inkább bele se kezdjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!