Mennyi idő után mondanátok el a párotoknak hogy nem lehet gyereketek?
Én akkor mondanám el, amikor elöjön a gyerektéma. Ha a 2ik randin, akkor akkor, ha a 15en, akkor meg akkor. Ezzel nem nyitnék egy beszélgetést, az biztos. És igen, sok férfi nem akar gyereket. Viszont ha akar, akkor meg sajátot, nem sokan mennek bele az örökbefogadásba, de van ilyen, pl az én férjem :)
Egyébként miért nem lehet? Nagyon ritka az az eset, amikor tényleg tutira nem lehet.
Annyira ne vedd biztosra ezt a nem lehet gyereked kijelentését az orvosnak.
Anyámnak is azt mondták nem lehet gyereke,se én,se öcsém ezt nem vettük tudomásul.
Barátnőmnek 2 éve 3 különböző korházban mondták hogy sosem lehet gyereke még beültetéssel sem.Most fél éves a kisfiú,és végigordítja neki az éjszakát.
Menj még el pár orvoshoz,ne könyveld el ennyi idősen hogy nem lehet gyereked.
Pasinak ha komolyan gondolodakkor 2-3 hónap után mondd meg hogy lehet hogy nem lesz egyszerű a gyerekcsinálás,de sokat kell próbálkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!