Szülők! Voltatok már úgy, hogy valami miatt nagyon szégyelltétek magatokat a gyereketek előtt? Mi volt az?
Egyszer vendégségbe jöttek hozzánk rokonok. Főztünk, készültünk rá. Később kiderült, hogy pénzt akartak tőlünk kérni, de mi tudtuk, hogy nem adnák meg soha még részletre sem, szóval (ami a legnagyobb hiba volt, hogy a gyerekek előtt) összevesztünk velük. Nem értették, hogy a nagybácsit, akit annyira szeretünk és vicces, stb. miért szidtuk le és miért nem segítettünk nekik.
Később elmagyaráztuk nekik, de akkor sem fogták fel és nagyon rosszul éreztük magunkat 2 okból is.
Nem is szégyelltem magam inkább úgy mondanám bántott a dolog.
1. veszekedtem előtte és csúnya szavakat használtam egy idegennel szemben,aki bár tényleg megérdemelte,de nem a gyerek előtt kellett volna.
2. csúnyán leszidtam a gyereket és csúnya szó is elhagyta a számat.Na a lelkiismeretem majd megölt,de meg is érdemeltem.Azóta vigyázok,hogyha rosszabb napom van akkor is fgyeljek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!