Ha egy gyerek folyamatosan hallja és látja hogy édesanyja és "párjai" esténkét szeretkeznek, az okozhat traumát a gyerekben? Befolyással lehet a későbbiekben a gyerekre?
A gyerek szeme láttára szexelni beteg dolog! NAGYON!!!
Szerintem garantált egy jó kis pszichés zavar, akár szexuális téren majd a későbbiekben. Az én szüleim diszkréten intézték el ezt a dolgot, volt gyerekszobám, Nekik hálószobájuk, egyszer mégis rájuk nyitottam véleltlenül. Nem hagyott bennem mély nyomokat (szerintem ez minden kisgyermekkel egyszer megtörténik), de akkor undorodtam az anyukámtól, apukámtól pedig féltem, mert hallottam anyukámat jajgatni, és azt hittem, hogy apukám bántotta. Szval kerülendő mindenképpen!
Kérdező! Te vagy ebben a helyzetben? Kicsi lakásban laktok?
Itt nem is a legnagyobb baj, hogy hallani őket, hanem az, hogy azt a mintát látjátok, hogy anyátok hol ezzel, hol azzal hentereg. Ez az, ami végképp nem való egy gyereknek.
Az már csak hab a tortán, hogy egyáltalán nem is igyekeznek ezt diszkréten megoldani.
Nekem a húgomból lett elegem, mikor felhozatta a pasiját. Egész délután mást se hallottam, csak őket. Nem irigylem, egészségre... De attól még nem is vagyok rá kíváncsi, főleg ha épp tanulnék, kifejezetten zavaró.
Aztán mikor nagy vigyorogva kijöttek kajálni, nekiálltam utánozni. Ajj, jajj, jujj, most jó, ott igen, jajj, ne hagyd abba.
Leesett nekik a tantusz, onnantól ment az csendben is.
Mondjuk ha anyátoknak ez előadjátok ketten, kórusban, neki leesik, ha besértődik, kérdezd meg, mi baja, nektek ezt évek óta kell hallgatni, pedig senki se kíváncsi rá.
"párjai" "hol, melyik párja" ?????
Szerintem párja csak 1 van az embernek, alkalmi kapcsolatokban nem kéne úgy nevezni a másikat, inkább barát, szerető, pasi, hódoló, partner, társ stb...
Amúgy meg nagyon beteg dolog, mint ahogy az is, ha a gyerekek azt látják, hogy az anyjuk sűrűn váltogatja a partnereit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!