A gyerek érdekében a nyitott kapcsolat mellett döntöttünk. Élt valamelyikőtök így? Beválhat?
10 év együttélés után így döntöttünk. 5 éves fiunk van akit nem szeretnénk ha elvált szülők gyermeke lenne. Egyenlőre... Aztán kitudja mi lesz ebből :(
Leginkább azthiszem én nem fogom bírni. Egyrészt nem vagyok "pasizós",szerető tartós nő,másrészt én szeretem a párom. Nagyon.
Rengeteget veszekszünk. Most úgy döntöttünk,hogy adunk még egy esélyt a kapcsolatunknak,de nyitott legyen.
Mit gondoltok erről? Természetesen a fiunk nem sérülne. Tehát a szabályokat azért lefektettük. Nincs kimaradás,nem beszélünk róla stb.
Gyerekre fogni :D miatta maradnak együtt te okostojás :D
Nagyon buta vagy 1-es!
Éltem nyitott kapcsolatban 6 évig. Jól működött. A szabályok lefektetése nagyon fontos! Én aztmondom,próbáljátok meg,ha nem működik,még mindíg el tudtok válni.
3# igen. Lehet hogy bereccsenek,de hamarabb költözök el,minthogy a gyerek észrevenné.
Most is költözhetnék de 3 hete beszéltünk a fiunkkal h apa meg anya elválnak de nagyon szeretjük őt nem hagyjuk el stb..
2 napig sírt. Nagyon fájt mindkettőnknek,hogy neki ez ennyire fáj.
Ezért megpróbáljuk így.
"Természetesen a fiunk nem sérülne"
Na ez óriási tévedés.
Egy gyerek mindent megérez.
Azt ugye nem gondolod komolyan, hogy a fiatok nem sérülne. Megsúgom, a fiatok lelke már most erősen sérült a szánalmas kapcsolatotok miatt, amivel majd felnőtt korában évekig járhat pszichológushoz, hogy feldolgozza.
Az ilyen ötleteknek mindig az a vége, hogy az egyik fél lelép a szeretőjével, akár nyitott a házasság, akár nem. TApasztalatból mondom. 40/F
Szerintem ez így a legrosszabb megoldás.
Bele fogsz nyomorodni. Jobban mint a válásba, ami előbb utóbb így is be fog következni. Innentől meg nem kérdés mi a jobb.
De nem értem akkor miért nem próbáljátok meg rendesen helyrehozni a kapcsolatot. Mi szükség erre a nyitott baromságra? Ez az esetek 99 %-ában nem működik. Nagyon ritka amikor ezt tényleg mindkét fél jól tudja kezelni, és mindenki számára elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!