Miért érveltek ennyien a babák megtartása mellett ahol bizonytalan egy kapcsolat?
nem egészen értem, hol a problámád.
A legtöbben amellett érvelnek, hogyha már megvan az a gyerek,akkor szülessen meg.
Amirőlte akarsz beszélni,annak semmi köze az abortuszhoz,annak a a fogamzásgátláshoz van köze. Ma ha valaki nem akar gyereket,akkor nem lesz terhes.
Kedves első válaszló!
Látogass el a "fogamzásgátlás" rovatba. SAJNOS a mai fiatalok ész és védekezés nélkül élnek nemi életet már 13-15 éves korban, nem számolva a következményekkel.
Kedves Kérdező!
Én sem értem ezeket az embereket, nekem egy 20 hónapos kislányom van, még így, hogy max gyedet kapok is épp, hogy kijövünk hó végéig, pedig nem élünk nagy lábon és a férjem is jól keres.
Sokan nem gondolják át, hogy milyen kiadásokkal jár egy baba, hogy nem elég megszülni, fel is kell nevelni.
Én sem vagyok abortuszpárti, de vannak helyzetek, amikor az az ésszerű megoldás.
Pedig szerintem igaza van a kérdezőnek. Akárhány terhes tini kérdezi meg, hogy mit tegyen, biztos, hogy a válaszadók döntő többsége arra bíztatja, hogy csak bátran tartsa meg, és akkor viselkedik felelősség teljesen. Nem számít, hogy ezzel a lány szülei kapnak egy hatalmas terhet a nyakukba kéretlenül, vagy hogy már előre lehet tudni, hogy a gyereknek úgysem lesz apja, nem számít, sőt, bármiféle háttérismeret nélkül a többség azonnal megmondja, hogy márpedig el ne vetesse a gyereket, mert az a helyes, ha megtartja. Miközben fogalmuk sincs, hogyan is él a kérdező. Itt egyesek szörnyen elvakultak... Vagy ha valaki feltesz egy abortuszos kérdést, rögtön megjelennek páran, akik b.sznak a kérdésre válaszolni, de rögtön kampányolni kezdenek, linkelik a sok videót, meg rávetik magukat a kérdezőre, vagy szép szóval, vagy csúnyával, hogy el ne végeztesse az abortuszt. A másik, ha valaki felveti, hogy a nemkívánt gyerekét talán örökbe fogja adni, na akkor rögtön kezdik telebeszélni a fejét, hogy azt neee azt egész életedben bánni fogod, stb. Ennek köszönhetően sokan már úgy gondolkodtank, hogy jobb elvetetni a gyereket, mint örökbe adni. És jönnek azzal a dumával, hogy hát ahhoz túlságosan szeretik, hogy örökbe adják. Érdekes godnolkodás.
Na bocsi, elkanyarodtam a kérdéstől. De tényleg nem értem, hogy itt sokan mit gondolnak, hogy fűnek fának azt tanácsolják, hogy szülje meg a gyerekét, mindegy milyen körülmények között. Sőt, még úgy is, ha az a következménye, hogy a szűlői házat is el kell hagynia, és valószínűleg hosszú időre megutálja a családja ezért. De szép is lesz, amikor a szintén tini fiú otthagyja, aztán nem tudja hova szaladjon. Tényleg szép kilátások.
szia!
Én voltam, aki le mertem irni, hogy bizony lehet tanulni és sikeresnek lenni gyerekmellett, és nekem van 3 gyerekem.
Viszont, én végig tanultam az 5 évet,amig a két nagyobbal itthon voltam és anyuék vállalkozásában is dolgoztam 4 órában...
Azóta én is összehoztam egy kis céget, van hitel nélküli házunk egy lizingelt és egy saját autónk.
Nem könnyű, de meg lehet csinálni, ha van egy társad, aki támogat benne.
Szóval egyedül semmiképp nem biztatnák senkit arra hogy gyermeketneveljen,persze ettől mehet remekül valakinek.
De ha elég kiatrtó vagy és van segitséged, akkor bizony meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!