Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A régi megszokott kapcsolat vagy egy új és kiszámíthatatlan bizonytalan kapcsolat?
Pár hónapja randizgatok egy sráccal, de eddig csak szexuálisan vonzódom hozzá kicsit. Szimpátiánál többet nem érzek iránta. Azt sem tudom, a szex mennyire lenne működőképes vele, mivel full kezdő. Hogy bele tudok-e szeretni, azt sem tudom.
Most viszont az exem is megkeresett, akivel isteni volt a szex, viszont mivel távkapcsolat volt és nem megfelelő volt a hozzáállása, így a kapcsolatnak vége lett. Ő szakított velem 5 hónap után. Én nagyon szerettem (és még most sem haltak ki belőlem teljesen az érzelmek), ő volt az első nekem és a szex is isteni volt vele.
Ha végiggondolom, nem tartom valószínűnek, hogy az ex bármit is változott volna és ezúttal tényleg mindent megtenne értünk. Az eszem azt mondja, hogy megint én húznám a rövidebbet, ha engednék a csábításnak. Viszont tudom, hogy vele érzelmileg (részemről) is működne a kapcsolat. Az új srác meg hát... abszolút bizonytalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!