Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne az a tett, helyzet,...

Mi lenne az a tett, helyzet, amikor kitagadnád a gyerekedet?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 22:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%

engem a saját apám tagadott ki az életéből minden téren. Öröklés, pénzbehajtás ha tartozik illetve ha öreg lesz ne gondozzam. Ezek lehetnek jogilag elfogadott kitagadások.

Kitagadni gyereket azért mert megcsúszott a fűvel?

ahhhhhh.

én évekig járattam tesómat pszihiátriára. Kezelésekre. Nagyon durva dolgokat csinált. Anyánk nem tagadta ki.

Apánk kitagadta úgymond az ő részéről ahogy fogalmazott mi nem létezünk. Pontosan ezt mondta.....

2018. febr. 20. 13:34
 22/24 anonim ***** válasza:

21es vagyok.

Nem jogi értelemben nehéz kitagadni a saját gyereked.

Ahhoz kell egy szintre eljutni hogy ott hagyd valahol vagy elküld élje az életét.

Ez nem ilyen egyszerű.

Kitagadni pedo miatt? Leültetetik ott meg megverik vagy még rosszabb. Az a lelkiismeret furdalás amit érezhet akkor az a szülő!

meleg lesz? Esetleg transz? Ezek miatt nem lehet azt akit a szived alatt hordoztál.

Heroin vagy iskolakerülés miatt? herion annyira lehúzza majd azt sem tudja ki ő. Elvitetheti egy kórházba rehabra.

Gyilkosságért is más fog intézkedni a szülő helyett. Ott megint az anyának apának rokonnal kell valahogy túlélnie mit tett a gyereke.

nincsen szerintem. vagy ha van is akkor az az ember nem ténylegesen szereti a gyermekét nem szívből!

neked van gyereked kérdező?

2018. febr. 20. 13:42
 23/24 anonim válasza:
Ez nehéz kérdés,ha minket mint szülőket bántalmazna,megverne.
2018. febr. 21. 14:39
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha pedofil,erőszaktevő,vagy gyilkos lenne
2023. aug. 28. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!