Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tettetek már tönkre valakit/tett már valaki tönkre titeket lelkileg?
Ha igen meddig tartott kijönni a helyzetből?
Milyen gyakran jutott eszetekbe?
Ha nem féltek akkor kor, nem jöhet.
Igen, az egyik exem fizikailag-lelkileg-szexuálisan megalázott és tönkretett, évekbe telt, mire le tudtam zárni. Sokáig kísértett a dolog, minden apróságról meg váratlan dologról eszembe jutott.
27/n
#2-es jól beszél. Önvizsgálat kell. Sajnos engem kétszer tettek így tönkre, de szerencsére ki tudtam belőle jönni. Első alkalommal 4 hónap volt, amíg túl tudtam magam tenni. A második alkalommal egy évig tartott, persze a kritikus időszak ott is 4 hónap volt, csak mivel totál szerelmes voltam, ezért volt utána egy hosszú időszak míg új kapcsolatra nyitott tudtam lenni, addig minden nőt utáltam. Nap, mint nap ő járt a fejemben, kivéve éjszaka amíg aludtam, de ahogy felkeltem rögtön elfogott a magány, a rossz érzés, az űr a lelkemben. De az 1 év alatt azért megtettem mindent, hogy túl legyek rajta és sokat tanultam is és az önvizsgálat után más lettem, megváltoztam és már nem agyalnék annyit, viszont aki érzelgősebb, annak kell idő, energia és sok munka, hogy túljusson rajta. Bár nehéz, de megéri!
35/F
Fél év, de volt olyan is amikor egy év mùlva is "visszaköszönt" a múlt mint a kísértet, csaknem tettlegességgel vàltak el ùtjaink és erre 1 év múlva tettlegesség volt a vàlasza a rokonainak...de rengeteg maradandó sebet hagytak bennem nők pedig csak 24 vagyok.
Rajtam hagytàk a lenyomatukat, ezért kell vigyàzni kit vàlasztunk tàrsnak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!