A jobbik eddig mit tett le az asztalra a magyar politikai életben?
Az oldalon , de még az életben is rendkívül kötekedőek a kommentelőik, itt délelőtt is néhány kérdésnél megcsillogtatták a szókincsüket.
A pártvezetés miért nem csinál valamit, hogy az átlagemberek fejében is jó kép alakuljon ki a pártról, és ne a kisiskolások tömegeire gondoljon,vagy a menetelő félkatonai szervezetekre.
Van néhány jó gondolatuk, de sajnos az ilyen gondolkodású emberek miatt, a párt megítélése elég rossz.
Ezen miként lehetne változtatni?
Hát állítottak kettőskeresztet, meg Horthy-szobrot, meg rovásírásos táblákat, meg Trianon-emlékművet.
Nem értem, mi kéne még?
"Te tényleg ilyen ostoba vagy? A 2. világháború óta még egy párt sem tett le semmit a magyar politikai életben. Az Magyarországon nem a pártok szokása.."
Ez alól egyedül a Jobbik kivétel. Ők már rengeteget letettek a közös magyar asztalra és még soha semmit sem vettek onnan ki.
"bankadó "
- Amit én fizetek...
"Te tényleg ilyen ostoba vagy? A 2. világháború óta még egy párt sem tett le semmit a magyar politikai életben. Az Magyarországon nem a pártok szokása.."
Van egy párt, aki elég sokat tett, úgy látszik akkor elég rossz a memóriád!
minimálbér bruttó 100 ezer ft felé emelése
gyed extra, kismamák munka mellett is kaják a gyed -et
bankadó
rezsicsökkentés
és most a devizahitel törvény
igen, eddig egy kormány sem tett ennyit mint a mostani!
" "bankadó "
- Amit én fizetek..."
ha olvastad volna a mai híreket, vagy láttad volna a déli sajtótájékoztatót, akkor tudhatnád, hogy most már törvény fogja garantálni, hogy a bank semmilyen kamatot és egyéb költséget semmilyen formában ne hárítson az ügyfélre.
banki móratóriumnak hívják.
és most fogják megszavazni.
"Megvédte az embereket a cigányoktól,ami a rendőrség dolga lett volna,de alkalmatlanok voltak rá."
Azokon a tiszántúli településeken, ahol volt felvonulás, ott volt ennek valami pozitív hatása.
de sajnos az egész utána elment egy rossz irányba, ezért is oszlatták fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!