Mi lenne az a tett, helyzet, amikor kitagadnád a gyerekedet?
11: De az mit jelent?
A kitagadás öröklés estén értelmezhető szó számomra.
Más esetben mit takar?
Ha gyerekek ellen követne el súlyos erőszakot vagy ártatlan embert ölne meg.
Amúgy nem értem azokat az "anyákat", akik kitagadják a terhes lányukat. Szerintem nagyobb szégyen az, ha XY kidobja az utcára a terhes lányát, mint az, hogy olyan lányt nevelt, aki fiatalon terhes lesz.
14: Értem, de a gyakorlatban ez mit árt a gyereknek?
Mit tesz ezzel a címszóval gyakorlatban a szülő, ami nem jó a gyereknek?
Most ha 38 éves koromtól azt mondja, hogy nem vagyok a gyereke, attól még mindenki tudja, hogy az vagyok, illetve talán még használ is az ázsiómnak, hogy az új ismerősök nem hoznak összefüggésbe vele.:)
A szülők általában ártanak a gyerekük imidzsének és életvitelének, nem javítanak rajta.
Ha olyat tesz ami büntethető, pl gyilkosság, erőszak, stb, nyilván ha pl autóbalesetet szenved és meghal valaki nem, ha drogos de hajlandó segítséget kérni, nem lop pénzt drogra szintén támogatom.
Esetleg még annyi hogy ha a még velünk élő lányom hazállít hogy terhes és meg akarja tartani akkor puszi, mehet felnőtteset játszani apukával, nem tagadnám ki de had döntsem el hány gyereket nevelek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!