Félek attól, hogy fiam lesz?
Akkor leírom a saját tapasztalatom:
Mindig is fiú gyereket akartam, és az is lett. Most 3 éves, imádom. Nyugodt természetű, magában is eljátszó gyerek. Konfliktusba nem megy bele, ráhagyja a másikra. Hisztikorszakot még nem tapasztaltam, jó evő, jó alvó gyerek.
Van az utcánkban egy anyuka, aki a lánya 2 éves korában szült még egyet: fiút. Amikor az orvos közölte vele, hogy fiú, 2 napig sírt...
Most már 4 éves a lány, egy hihetetlen követelőző, erőszakos rafinált kis "görény". A szüleit az orruknál fogva vezeti, pedig még csak 4 éves... AZ öccse, most 2 éves, egy tündér kisfiú. Csak sajnos elnyomja a nővére....
Szóval ne általánosíts.
Ja, és én anno 1 fiú 1 lányt terveztem. Most nem tervezünk tesót, de ha véletlen becsúszna, imádkoznék, hogy fiam legyen... Imádok fiús anya lenni!!!
Szia! Én is lányt akartam nagyon, de fiunk lesz. Nagyon magam alatt voltam napokig, sőt, hetekig, amikor kiderült. Ezt a kérdést akkor írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Azóta már sokkal jobb a helyzet :) Elfogadtam, hogy kisfiunk lesz, és próbálok pozitívan állni a dologhoz. Én hiszek abban, hogy a kisfiúk és a kislányok közt nincs olyan óriási különbség amikor még picik, és ezért próbálom emlékeztetni magam, hogy egy fiút is ugyan úgy fel lehet nevelni, hogy ne legyen erőszakos, mint egy lányt. Nekem is rossz tapasztalatom van a fiú gyerekekkel, de remélem, hogy az apja génjeit örökölte, mert így visszagondolva én nagyon rossz gyerek voltam, amíg a párom egy kis angyal, még ha nagyon eleven is.
21hkm
Nekem is fiam van és egyáltalán nem rettenetes. Ő egy jólelkű, nyugodt kisfiú.
Engem meg az borzaszt el, hogy te így állsz hozzá a dologhoz...Nem írok semmit mert letiltanak... Pf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!