Nem találom a Sim kártyám és, attól félek hogy meg ette a lányom! SOS!?
Figyelt kérdés
Reggel amikor fel keltem a lányom már fent volt,ült az ágyon és nézte a tv-t!A telefonért nyúltam hogy, meg nézzem mennyi az idő,de az ki volt kapcsolva!Bekapcsoltam és,azt írta ki hogy helyezzen be sim kártyát ,ki vettem az aksit de a kártya sehol...azóta keresem de még nincs meg!Létezik hogy,a két éves lányom meg ette?Nem lesz tőle semmi baja ha így történt?2015. jan. 19. 11:44
1/10 anonim válasza:
Nyugi, kikakilja... De képes rá, hogy levegye a hátulját a telónak, kivegye az aksit, a simet, majd vissza az aksit és a hátlapot? Nagyon ügyes lehet. Nekem is ennyi idős a lányom, de kizárt, hogy ezt megtegye.
2/10 anonim válasza:
1. Valószínűleg nem lesz baja.
2. Ha aggódsz, vidd orvoshoz, vagy hívd fel a védőnőt!
3. Ha még mindig aggódsz, írd be a lányodon a PIN kódot!
3/10 anonim válasza:
én is arra gondoltam mint első..
két évesen telot szét és összeszerelni és még vissza is tenni oda, ahol volt... :)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
Első: az okos telefonom tönkre ment,ezért most egy régi nokia telefonnal mászkálok aminek nincs meg a hát lapja,maszek módon szigetelő szalaggal van rögzítve az akku,ez az oka hogy szét tudta szedni,szerintem!
2015. jan. 19. 11:55
5/10 anonim válasza:
Kétlem, hogy két évesen képes lenne arra, hogy szétszedje a telefont, kivegye a kártyát, majd újra összerakja a telefont :)
6/10 A kérdező kommentje:
Ráadásul mini sim kártyám van és a régi telefonba az a normál sim jár!
2015. jan. 19. 12:03
7/10 anonim válasza:
Szerintem ha szétszedte és kivette volna, akkor látnád a nyomait, szóval nem hiszem, hogy ugyanúgy vissza lenne minden téve. Rendesen vissza volt ragasztva a szigetelő szalag? Vagy látszott rajta hogy piszkálták?
Ugyan ott volt a telefon ahol hagytad?
8/10 A kérdező kommentje:
Én a komód tetején hagytam,reggel már nem ott volt hanem az éjjeli szekrényen!A szigetelő szalag sincs meg!Ebből gondolom hogy ő csinálta,egyszerű vissza rakni az aksit!
2015. jan. 19. 12:15
9/10 anonim válasza:
Szerintem csak elhajigálta valahová.
10/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, nézz jól körül, lehet eldugta valahova, nem biztos hogy lenyelte. Ne aggódj. Ha mégis meg kikakilja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!