Sehol sem találom a TAJ kártyám és két nap múlva beiratkozás, mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Biztos voltam benne, hogy mindenem megvan és Kedden már csak összekapok minden és elmegyek beiratkozni,d e most csekkolom a cuccaim és sehol sem találom a TAJ kártyámat, amit viszont vinni kell a beiratkozásra. Gondoltam, hogy lesz valami probléma, miért is sikerülne egyszer az életben valami zökkenőmentesen, teljesen bepánikoltam, mit csináljak?
Ha anélkül nem engednek beiratkozni akkor alaposan megjártam... :( :S
2014. aug. 24. 15:14
1/5 anonim válasza:
Ha az iskolától megkérdezed, akkor valószínű megbízhatóbb választ kapsz, mint itt. Meg mondjuk lehet, itt is többen tudnának segíteni, ha leírtad volna, melyik iskoláról, milyen szakról van szó pontosan.
2/5 anonim válasza:
A háziorvosod tudja a számát, kérdezd meg, aztán mondd be, ha így lehetséges.
3/5 A kérdező kommentje:
A száma eddig is megvolt csak ugye le kell fénymásolnom mindkét oldalát is.
Időközben egyébként megtaláltam, nemrég váltottunk albérletet és költözéskor elkerült a megszokott helyéről, de már megkerült.
Minden esetre köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 24. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!