Félek attól, hogy fiam lesz?
Ahogy a "Diktátor" mondta az éppen szülő nőnek:
- Asszonyom, van egy kis probléma!
- Úristen, micsoda???
- Sajnos csak lány lett.
Ebben minden benne van.
A gyerek akkor kezelhetetlen, ha sz.rul nevelik.:-)
Én szerettem volna kislányt is, de harmadjára se jött össze. Most pedig örülök, hogy van 3 klassz fiam, nem tudom, mit kezdenék egy lánnyal, tőlem a habos-babos ruhácskák, lila/rózsaszín sörényű pónik és hasonló rettenetek mindig távol álltak, sminkről, ilyen-olyan strasszos/tulipános/akármilyen műkarmokról nem is beszélve.:-)
A legkisebb fiam egyik óvodás társnőjénél gonoszabb gyereket még nem láttam. Szándékosan írtam gonoszt, magam se hittem volna, hogy 5-6 éves gyerekre ilyet lehet mondani, de ez a kislány tényleg az volt.
A fiúk tényleg mások (általában, azért a lányok között is vannak bőven örökmozgó, vagány, sőt verekedős gyerekek), de szerintem a durvaság pont nem jellemző, az sokkal inkább nevelési hiba. Kérdés persze, hogy ki hogyan éli meg a srácok vagányságát, én akkor gyanakodtam bajra, ha túlságosan elültek a fenekükön.:-) Egy egészséges gyerek, pláne fiú rohangáljon, biciklizzen, focizzon vagy kosarazzon a haverokkal, ugráljon a medencébe a strandon, ne üljön egész nap a sarokban, mint egy rakás szerencsétlenség. És intézze el a nézeteltéréseket egyenesen, akár csetepaté árán is, ne alattomos, csipkelődős módszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!