Csak engem zavarnak az ennyire h. lye emberek? Már attól félek hogy egyszer elszakad a cérna és beszólok.
Mostanában a kislányom nagyon eszi a kezét (4hós múlt),valószínű a foga jön,de ez mindegy is!
Ahány emberrel találkozom bevásárláskor vagy bárhol rögtön kérdezik:-csak nem éhes?ránéznek a kicsire:-Anya nem ad neked enni?Én meg mondom hogy dehogy is éhes csecsemővel nem megyek utcára!
Meg az első 3hónapban hasfájós volt a babám és sokszor elővette a hívjátok ki a gyámügyet sírását este ami az utcára is kihallatszott!-erre az egyik szomszéd kérdezi, hogy este a fürdést nem szerette vagy éhes volt?Persze hagyom a gyerekem 5 órát sírni kajáért....vááá
Másik: rózsaszín-bordó babakocsi,rózsaszín body és takaró a kislányomon és :kisfiú vagy kislány?
És a kedvencem:Jó baba?....
Csak én vagyok ezekre ennyire allergiás vagy ilyenkor mosolyogjak az arcukba és mondjam azt igen éheztetem fogyókúrán van!vagy csak annyit mondjak hogy ezt most komolyan gondolja!?
Akkor most mondjam, hogy még 2 hetes sem volt a lányom, mikor a rokonoktól a mindenféle jöttmentekig mindenki rákezdett, hogy: MIKOR JÖN A KÖVETKEZŐ?
Most 10 hónapos, de még mindig napi háromszor végighallgatom ezt... mi vagyok én? Tenyészkanca?
Nálunk az volt a rendszeres, hogy ha sírt a fiam rögtön jött a kérdés: "Nem szomjas?" Az első 2-3 ilyen kérdésnél még mondtam hogy nem.Persze ha tudtam hogy nagy valószínűséggel nem az.Utána már közöltem hogy dehogy nem, szomjas, éhes egy hete nem evett nem ivott, ráadásul a három napos kakis pelenka is biztos kezdi már zavarni... :)
Meg nagynénémnek és nagyanyámnak volt a hobbija hogy ha jöttek, azonnal etették itatták volna a fiamat, és ha épp fél órája se volt hogy evett (rendszerint sikerült úgy betoppaniuk), és érthető módon semmit nem tudtak belé tuszkolni akkor kérdezték: "Hát mért nem eszik, csak nem beteg?" Rendszerint olyankor is vigyorogva közöltem hogy dehogy nem, súlyos táplálkozási zavarai vannak egy hónapban csak egyszer etetik bent a kórházban szondával..
Ja és igény szerint szoptattam szoptatom babám!És anyóstól állandóan az a kérdés eltelt már annyi idő 2étkezésközött?még nem telt el 3óra...
meg már első 7en mondták hogy jaj a napirend...nincs rendszer a napba..
Meg nem kell annyit kézben lennie,meghagyhatom sírni egy kicsit..-ezeket hadd döntsem el én!(amúgy 1 tündéri asszony)
húú, utolsó ezt én is gyűlölöm!!!
eddig egyszer volt ilyen:mi van bántott anyu?megvert anyád?
Nem baj majd 18éves korodra megszokod...ekkor nagyot néztem és mondtam hogy SOHA!!
Megszokod a k.rva anyádat azt!elnézést mindenkitől de ezt nem tudtam szebben írni!Hát hogy nézhet valaki a babám szemébe és kérdezhet ilyet tőle???Nem kell ez még gondolati szinten sem!
Megszületett a lányom bementünk látogatásra a munkahelyemre.
Úgy tudtam mindig elaltatni hogy enyhén rázogattam mert hasfájós volt és így nyugodott meg.
Erre jöttek avval hogy jaj, kirázom a kis beleid szegénynek, nem szabad, majd szólnak a gyámügyeseknek hogy bántom a lányom, és ezt mind nevetve.
Nem szabad így meg úgy tartani, nem szabad ezt ennie innia, borzasztó.
Látják hogy van fülbevalója és megkérdezik hogy kislány-e.
Nem régen kinn voltunk a kertben és éppen kint volt a 70 év körüli szomszédasszony.
erre megkérdezi édesanyámat hogy kivel alszik a lányom, édesanyám azt mondja hát az anyjával, erre benyögi hogy azt hittem a mamáékkal alszik.
Istenem, nagy az isten állatkertje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!