Mivel tud kihozni a gyermeked a sodrodból? Hány éves? Mit csinál, amikor elszakad a cérna? És mit teszel olyankor, hogy kezeled ezeket a helyzeteket?
Amikor csak azért is olyan dolgot csinál, amit nem szabad. Tudja, hogy nem bazergálhatja a tűzhelyet, a tűzhely gombjait, nem ütheti a teraszajtó és a vitrin üvegét, mégis csinálja folyton. Kis zsivány, mert előtte körbenéz, hogy figyelem-e.
Ő még kicsi, 11 hónapos, elhozom onnan, még terelhető könnyen a figyelme, de van, amikor már sikítófrászt kapok, amikor százhússzor is megy és csinálja.
Tudom, lesz ez még nehezebb is... Néha már kínomban elröhögöm magam, és csodálom, hogy milyen rafkós.
8,5 és 10 évesek. Azzal, hogy képtelenek vagyunk bárhová normálisan elindulni. Vagy kapkodás van és folyton rohanunk, vagy mint a paralízises csigák úgy mozognak. pl. kiszámolom, hogy a kényelmes készülődéshez mennyi idő kell. Ha nem siettetem őket és nem hozom a kaszárnyaudvari őrmester modoromat, akkor bambulnak, leállnak a plüssöket rakosgatni, vagy a kicsit megszállja az ihlet és alkotni akar valamit (pl. vécépapírgurigákból kígyót - jó, baromi kreatív na de ne percekkel az indulás előtt legyen az)
Ötször szólok szépen, hogy készüljünk, ne kelljen futni, de neeeeem, még eszükbe jut hogy a plüssmaci pólóját meg kell keresni.
Első vagyok. Tegnap 15 perc után kitört a cirkusz, mert az apjával sem volt hajlandó elaludni. Szóval tegnap ez a 10 perc volt amit meghitt magányomban tölthettem, ami arra volt elég hogy fogatmostam, pisiltem, és megírtam az első hozzászólást. Mikor a nagy elaludt, 10 percre rá kelt a kicsi. Szóval megint jó éjszakánk volt. Persze reggel meg ment a nyüszögés, hogy fáradt.
A reggeli készülődés is érdemelne egy külön oldalt :))
A kicsit a nagyikhoz, a nagyot oviba, én a melóba. nyolckor jön az ovisbusz, de mi még 7.59-kor a pónikat kerestük, mert anélkül nem lehet oviba menni. Én meg örülök ha sikerül megfésülködnöm. Azt sem tudom mikor voltam utoljára kisminkelve, fülbevaló sem volt a fülemben kb 2 hónapja, mert reggel elfelejtem feltenni :))
Ennek ellenére IMÁDOM őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!