Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak engem zavarnak az ennyire...

Csak engem zavarnak az ennyire h. lye emberek? Már attól félek hogy egyszer elszakad a cérna és beszólok.

Figyelt kérdés

Mostanában a kislányom nagyon eszi a kezét (4hós múlt),valószínű a foga jön,de ez mindegy is!

Ahány emberrel találkozom bevásárláskor vagy bárhol rögtön kérdezik:-csak nem éhes?ránéznek a kicsire:-Anya nem ad neked enni?Én meg mondom hogy dehogy is éhes csecsemővel nem megyek utcára!

Meg az első 3hónapban hasfájós volt a babám és sokszor elővette a hívjátok ki a gyámügyet sírását este ami az utcára is kihallatszott!-erre az egyik szomszéd kérdezi, hogy este a fürdést nem szerette vagy éhes volt?Persze hagyom a gyerekem 5 órát sírni kajáért....vááá

Másik: rózsaszín-bordó babakocsi,rózsaszín body és takaró a kislányomon és :kisfiú vagy kislány?

És a kedvencem:Jó baba?....

Csak én vagyok ezekre ennyire allergiás vagy ilyenkor mosolyogjak az arcukba és mondjam azt igen éheztetem fogyókúrán van!vagy csak annyit mondjak hogy ezt most komolyan gondolja!?

2012. szept. 14. 18:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kisfiam cumizott es mindig tok idegen oregek elkezdtek hozza beszelni, hogy minek ad az anyad cumit a szadba?Nem tudja, hogy az rossz?Add ide! Es nyujtottak a kezuket..persze a fiam nem adta nekik...

Vagy.mikor a fiam sirt vagy csak nyoszorgott mindig az volt a kerdese Dedinek, hogy eheske?Szomjaska?Almoska?

2012. szept. 14. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Azt hittem hogy azt írod hogy a kezéhez nyúlnak,mert nekem az amiért ölni tudnék.

Ó majd megszokod és egy idő után észre se veszed az ilyen szövegeket. Nekem még ami tetszik "szopizik?" basszus mi köze hozzá egy idegennek...vagy bárkinek

2012. szept. 14. 20:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Mikor már nagyobb volt a fiam,ült a bevásárlókocsiban,én meg arrébb léptem kb.1-2 méter hogy levegyek valamit a polcról.Az eladó rögtön lecseszett,hogy miért hagyom egyedül a gyereket,felborul az egész bevásárlókocsival együtt.Hát nem tudom van-e ilyen de engem eléggé ledöbbentett.
2012. szept. 14. 21:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is gyakran belefutottam, ilyenekben, a legjobb pár napja volt.

Játszótéren odajön hozzám egy tök ismeretlen nő:

-Milyen aranyos kisbaba! Kisfiú, vagy kislány?

-Kislány.

-Biztos?

-Igen.

-De tényleg?

És közben kikapta a babakocsiból a hét hónapos lányomat. Kiszedtem a kezéből, és elzavartam. Gondolom ezzel azt akadályoztam meg, hogy lekapja a gyerek pelenkáját, és megmutassa nekem: rosszul tudom, nem lányom van, hanem fiam.

2012. szept. 14. 22:08
 15/18 anonim ***** válasza:

A válaszok egyik felén jót nevettem, a másik felétől meg kapartam az arcom... Nagy az Isten állatkertje.

Nekem egy 4 éves fiam és egy 4 hónapos lányom van, és nálunk is minden néni kötelezőnek érzi a környéken, hogy benyúlkáljanak a babakocsiba, és kéretlenül osszák a tanácsokat... Ilyenkor többnyire felveszem a "fapofát", és bólogatok, hogy "igen-igen". Tudom, hogy csak kedvesnek akarnak tűnni, meg nem is igen van kivel beszélgetniük...

Engem náluk már csak azok a - szintén babás - anyukák idegesítenek jobban, akik viszont úgy érzik, hogy semmire se vágyom jobban, minthogy azt hallgassam, hogy az ő gyerekük mit evett, hánykor aludt el, mikor kelt, és milyen állagút hányt/tojt aznap... De ezt úgy egy órán keresztül, egy levegővétellel. Miközben az én napom is ebből áll... Nem értem, hogy az ilyen anyukák miért nem találnak rá ezekre a nénikre, hiszen pont passzolnának egymáshoz.

2012. szept. 14. 22:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Ó és ez így fog menni az idők végezetéig:)))az előbb leírt dolgokon baba korukban én is végig mentem,a hajam szála az égnek állt tőle.De minden korszakban vannak ám hülye kérdések.A legjobb amikor a 16 éves lányomra rákérdeznek a rokonok:Aztán van e már pasid?Miért vagy itthon neked szórakozni kellene lenned nem itthon ülni.Amikor meg közli hogy nincs pasija,úgy néz az illető rá mint az ufóra.És küldi hapsizni.Ez már nem csak nekem kellemetlen hanem a lányomnak is.
2012. szept. 15. 07:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos sok az idióta ember,de komolyan van köztük anyukákból is.

Jönnek a miért nincs tejed,miért nem szopizik,anya miért nem öltöztet fel rendesen,meg anya túlöltöztet kérdések.

De engem jobban zavar mikor néhány olyan anyuka jön a kérdésekkel meg a nevelési elméleteivel és "trenddel" akik azt hiszik Ők találták fel a spanyol viaszt és Ők mindent tudnak, és elkezdenek beleszólni más életébe és azt amit a könyvekből bemagoltak,meg amit hallottak az alapján kialakítanak valami nevelési módszert és rá erőszakolják a másikra vagy lehúzzák az anyukát aki nem úgy csinálja.Nem akarok senkit megbántani végig hallgatom,de volt olyan,hogy a játszótéren egy anyuka az akkor 1 éves fiamról azt mondta biztosan nem tesz jót neki a bölcsi,meg majd problémás gyerek lesz,mert nem aludtam vele egy ágyban,nem kötöttem magamra,nem szoptattam 3-4 évig,és vigyáztak rá nagyszülők,más rokonok is,és úgy gondolom egy gyereket nevelni is kell,nem csap mondogatni,hogy nem szabad,meg ráhagyni mindent (és itt nem arról van szó hogy elverem a gyereket,csak ha 50szerre sem érti meg akkor egy kézre,popsira legyintés még belefér nálam.)

Na és ilyenkor az illetőt ott hagyom inkább vagy megköszönöm hogy így aggódik,és megkérem foglalkozzon a saját gyerekével,mert az enyémmel semmi gond nincs, ellenben az övé még az éjszakát sem aludja át,és kb még mindig csak kóstolgatásnál tart.

Szóval vannak ilyen emberek,ez van nem szabad velük foglalkozni,szépen kedvesen el lehet mondani nekik,hogy foglalkozzanak a saját dolgukkal,meg a saját gyerekükkel.Ha biztos vagy magadban és úgy gondolod jól csinálod egy idő után nem fognak semmi ilyet mondani.

2012. szept. 15. 14:52
 18/18 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, kimaradt akkor még nem volt bölcsi most lett az 17 hónaposan és imádja semmi gond nem volt
2012. szept. 15. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!