Anyukák! Nálatok is elszakad a cérna időnként?
Figyelt kérdés
nálam sajnos egyre sűrűbben. házimunka gyerekek stb és sosem érem magam utól. a baba állandóan üvölt. kosz van bent . ki tudja hogy lehet ezt túlélni egészségesen?2010. aug. 1. 11:38
1/3 anonim válasza:
néha felpakolom a gyereket a kocsiba és csak innen el címszóval elmegyünk akárhova, vásárolni, anyuhoz....csak h ne legyen ekkora teher rajtam, bizony nagy feladat ez és sokan nem is értik
2/3 anonim válasza:
Néha nehezen, néha könnyen. 3 gyerek van, más korcsoport, csönd alig van:) Én úgy csinálom, hogy reggel mikor felkelünk, fokozatosan haladok a lakás helyiségein, kb. 5-10 percet szánok egy-egyre. Összeszedem az esetleg elmaradt szennyest, poharakat, a konyhában rendet rakok. Hét közben rendeljük az ebédet. Csak vacsorát szoktam főzni, meg ugye mellette ott van a többi étkezés. Amikor a legkisebb alszik, akkor szoktam felmosni, mert már Ő is megy, így akkor nem lehet, ha ébren van. Észrevettem, hogy olyan, hogy tökéletes rend, nálunk soha nincs... Most éppen építkezünk is, úgyhogy ezer a dolog. Nem görcsölök különösképpen, nálunk a mamák is csak minimálisat tudnak segíteni, apa is sokat dolgozik, sajnos most sincs itthon... Néha én is ingerült vagyok, és kedvem lenni kiszaladni a világból. De muszáj csinálni. Nekem havonta egy barátnős program van. Eszünk egy pizzát, iszunk egy pezsgőt, mikor mit.
3/3 A kérdező kommentje:
néha kedvem lenne itthagyni csapot papot és elmenni itthonról. elegem van a kölykökből a takarításból és mindenkiből. nem tudtok vácon ajánlani olcsó takarítónőt? aki nagytakarítást vállal alkalmanként?
2010. aug. 1. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!