Egyre több a tudatlan anyuka/nő. Vajon miért?
Észrevettem, hogy ezen az oldalon, illetve más fórumokon is. Kitesznek egy full negatív ovulációs tesztet azzal a kérdéssel, hogy "szerintetek ez már pozitív?"
Namost először is nem tudnak olvasni? Miért nem olvassák el a betegtájékoztatót. Másodszor pedig minek tesztelnek, ha azt sem tudják hogyan/miként működik? Divatból? Vagy miért?
Nem veszekedést szeretnék generálni, hanem kiváncsi lennék az okára. És ez csak egy példa volt :)
Nézd, ezen az oldalon rengeteg olyan nő gyűlik össze, akik nagyon-nagyon akarnak már babát. Iszonyatosan reménykednek, sokak mögött hosszú évek próbálkozásai állnak. Ez pedig egy olyan oldal, ahol feltehetik a kérdéseiket, bizonytalankodhatnak, egy hely, ahol az ő problémáikra is figyel egy kisebb-nagyobb közösség.
Engem is sokszor zavarnak az ilyen kérdések, de hát mit lehet tenni... Sokan nem buták, csak már nagyon reménykednek...
Kedves 7-es!
Neked valószínűleg evidens, de sajnos nem csak a nőknek, hanem a kórháznak sem feltétlenül az. Amikor én barnázni kezdtem olyan hetesen a második babámmal, késő este volt, a kisfiam már aludt, és egyedül voltam vele otthon. Felhívtam a kórházat, hogy mist mit tegyek, a nővérke, vagy nem tudom, kivel beszéltem, szabályosan leordított, hogy ilyen hülyeségekkel ne zaklassam éjjel. Két hónapig barnázgattam, 3 orvostól hallgattam meg közben, hogy ő erre nem ír fel semmit, ha a gyerek nem akar megmaradni, nem is fog. Szerencsére megmaradt, már 4 éves a nagylány, de bevallom, tehetetlen kínomban én is tettem fel itt kérdést, hogy most mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!